Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

«O Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών», τονίζει η ΠτΔ - Συγχαρητήρια μηνύματα από τους πολιτικούς αρχηγούς για τον χρυσό Ολυμπιονίκη της Ελλάδας

Τον χρυσό Ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, Μίλτο Τεντόγλου,  που έγραψε ιστορία στο άλμα εις μήκος στο Παρίσι, συγχαίρουν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε, μέσω της πλατφόρμας Χ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την χρυσή επιτυχία του κορυφαίου αθλητή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠτΔ, «με το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το πρώτο για την πατρίδα μας στο Παρίσι, ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε επάξια θέση στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του άλματος εις μήκος!».

«Θερμά συγχαρητήρια στον μεγάλο μας αθλητή με το ξεχωριστό ήθος και τις σπουδαίες διακρίσεις! Μίλτο, για άλλη μια φορά μας έκανες περήφανους, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να δοξάζεις τα ελληνικά χρώματα!», τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Γράφει τη δική του μοναδική ιστορία

«Μυθικός Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή για ακόμα μια φορά! Χρυσός Ολυμπιονίκης και στο Παρίσι, γράφει τη δική του μοναδική ιστορία, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους. Πρώτο χρυσό για την Ελλάδα μας. Μίλτο, συγχαρητήρια. Σε ευχαριστούμε!», γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την χρυσή επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου.

Κασσελάκης: Προσγειωμένος ακόμα και όταν βρίσκεται στις ψηλότερες κορυφές

«Δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Μετά το Τόκιο, τώρα στο Παρίσι. Ο Μίλτος που παραμένει προσγειωμένος ακόμα και όταν βρίσκεται στις ψηλότερες κορυφές. Σε ευχαριστούμε για το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους φετινούς αγωνες. Συγχαρητήρια!», τονίζει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δική του ανάρτηση.

Ανδρουλάκης: Ανήκει στους παγκόσμιους θρύλους του άλματος εις μήκος

«Το πρώτο ελληνικό χρυσό μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το δεύτερο συνεχόμενο ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου, που πλέον ανήκει στους παγκόσμιους θρύλους του άλματος εις μήκος», σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην ανάρτησή του τονίζει πως «ο Μίλτος είναι ένας αθλητής που με το ήθος και την αμεσότητά του έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων. Σήμερα, μας έκανε ξανά περήφανους. Μίλτο, σ’ ευχαριστούμε!».

«Μίλτο μας κάνεις ξανά όλες και όλους περήφανους, βρίσκεσαι πια στο πάνθεον», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.
Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο πρωταθλητισμός είχε την εικόνα του … Σούπερ ήρωα, της ματσίλας και του αθλητή που „μασάει σίδερα“.
Μέχρι που ήρθε ένα παιδί της γενιάς του, ένας κουλ τύπος με αξεπέραστο ταλέντο και προσόντα για να γράψει ιστορία, να τα σαρώσει όλα και να διαλύσει όλα τα στερεότυπα.
Ο χρυσός Μίλτος Τεντόγλου του Τόκιο φέρνει ξανά το χρυσό μετάλλιο από το Παρίσι.
Δεύτερη σπουδαία ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό από δύο μοναδικούς αθλητές, δύο εκπληκτικούς τύπους. Συγχαρητήρια στο Μίλτο Τεντόγλου και στον προπονητή των επιτυχιών Γιώργο Πομάσκι.
Μίλτο μας κάνεις ξανά όλες και όλους περήφανους, βρίσκεσαι πια στο πάνθεον! Μόνο χαρά και ατελείωτος σεβασμός», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Sports in

«Κρέμασε» την ΑΕΚ: Οι δύο απίστευτες γκέλες του Στρακόσα (vids)

Σε… άλλο γήπεδο ο Στρακόσα, με τον Αλβανό τερματοφύλακα να «κρεμάει» την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024