Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί εσκεμμένα για την ακρίβεια που ταλαιπωρεί τους πολίτες παντού

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί εσκεμμένα για την ακρίβεια που ταλαιπωρεί τους πολίτες παντού

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η συσσωρευμένη δυσαρέσκεια κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Και οι ελεημοσύνες δεν θα επαρκούν για να την αναχαιτίσουν…​».

Για «κοροϊδία» των πολιτών με «ελεημοσύνη» 8 ευρώ επιδότησης στους λογαριασμούς του ρεύματος, κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η ακρίβεια ταλαιπωρεί τους πολίτες παντού.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνηθίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες, και το έκανε για μια ακόμη φορά, με την ”ελεημοσύνη” των 8 ευρώ (το πολύ…) στους λογαριασμούς του ρεύματος.

«Η ακρίβεια ταλαιπωρεί τους πολίτες παντού: στα σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ρεύμα»

Όπως αποδεικνύεται, η πολυδιαφημισμένη από τα πρόθυμα ΜΜΕ επιδότηση στις τιμές του ρεύματος δεν θα ξεπεράσει τα 1,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα, κι αυτό για τις πρώτες 500, που σημαίνει πως η μέγιστη επιδότηση θα φτάσει τα 8 ευρώ.

Στην πράξη, η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών θα έρθει αντιμέτωπη με φουσκωμένους λογαριασμούς, ενώ τα «παιχνίδια» των εταιρειών ενέργειας με τη χονδρεμπορική τιμή αλλά και με τις λαβυρινθώδεις διακυμάνσεις των περίφημων μπλε, πράσινων και κίτρινων τιμολογίων συνεχίζονται».

«Αδιαφορεί εσκεμμένα για την ακρίβεια η κυβέρνηση»

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αδιαφορεί εσκεμμένα για την ακρίβεια που ταλαιπωρεί τους πολίτες παντού: στα σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές (ενδεικτικές οι αυξήσεις σε φρούτα και λαχανικά), στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ρεύμα.

Δικαίωμά της να πιστεύει πως η «θερινή ραστώνη» θα επισκιάσει την αδράνειά της, αλλά ας μην ξεχνά πως η συσσωρευμένη δυσαρέσκεια κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Και οι ελεημοσύνες δεν θα επαρκούν για να την αναχαιτίσουν…​».

Sports in

Το κολύμπι στον Σηκουάνα βλάπτει – Έλληνας καθηγητής αναλύει τους κινδύνους για την υγεία των αθλητών

«Έχουμε μία εστία προβλημάτων δημόσιας υγείας» τονίζει καθηγητής του ΕΚΠΑ - Το να πέσουν αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων στον Σηκουάνα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τελικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024