Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μάλμε – ΠΑΟΚ 2-2: Έμεινε «όρθιος» και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην Τούμπα

Μάλμε – ΠΑΟΚ 2-2: Έμεινε «όρθιος» και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παρότι προδόθηκε από τις στημένες φάσεις και έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, βρήκε ισάριθμες απαντήσεις και ήρθε ισόπαλος με 2-2 απέναντι στη Μάλμε στην Σουηδία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία με 2-2 στην Σουηδία απέναντι στη Μάλμε στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και έμεινε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές μετά από εκτελέσεις κόρνερ και σκόρερς τους Γιάνσον στο 28ο λεπτό και Νανάσι στο 67′.

Ισοφάρισαν για τον ΠΑΟΚ, αρχικά ο Τάισον στο 42′ και τέλος ο Μπάμπα στο 75′ για να χαρίσει την ισοπαλία στους ασπρόμαυρους.

Η Μάλμε μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σόκαρε τους Θεσσαλονικείς, που δεν είχαν καταφέρει καν να επιτεθούν στο πρώτο μισάωρο, όντας μπλοκαρισμένοι από τους Σουηδούς.

Στο 28′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νανάσι από τα δεξιά, ο Πόντους Γιόνσον πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Τάισον στο 45ο λεπτό σε φάση που αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως στην συνέχεια με την παρέμβαση του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά σε ένα πολύ κομβικό σημείο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος η Μάλμε μπήκε και πάλι καλύτερα, έχοντας και δοκάρι στο 48′ με τον Γιόνσον. Οι Σουηδοί ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 67ο λεπτό, όταν ο Κρίστιανσεν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με τον Νανάσι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον Κοτάρσκι να μην μπορεί ούτε αυτή τη φορά να απομακρύνει.

Ο ΠΑΟΚ δεν παραιτήθηκε από το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75ο λεπτό του ματς με σκόρερ τον Μπάμπα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κίριλ Ντεσπόντοφ, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του να τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΛΜΕ: Ντάλιν, Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζετερστρόμ, Μπουσανέγιο, Μπόλιν (83′ Άλι), Γιόνσεν, Πένια (90+4′ Μπεργκ), Νανάσι, Τελάν, Μπότχαϊμ (66′ Κρίστιανσεν)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73′ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73′ Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας (83′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (69′ Τισουντάλι).

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Καραλή (vid+pics)

Δείτε την απομονή του χάλκινου Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ Καραλή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024