Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νόα – ΑΕΚ: Βάσεις πρόκρισης στην Αρμενία θέλει να βάλει η Ένωση

Νόα – ΑΕΚ: Βάσεις πρόκρισης στην Αρμενία θέλει να βάλει η Ένωση

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Νόα στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα play-offs

Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Ίντερ Κλουμπ Ντ’ Εσκάλδες, η ΑΕΚ βρίσκεται σε έναν ακόμη εξωτικό προορισμό, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 (CosmoteSport1) τη Νόα, στην Αρμενία, για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Ένωση δεν… τρομάζει από το 7-0 των Αρμενίων ενάντια στη μαλτέζικη Σλιέμα Γουόντερερς στον προηγούμενο γύρο και θέλει να ξεμπερδέψει αν γίνεται από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση με την ομάδα από το Αμποβιάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νόα ιδρύθηκε μόλις το 2017 μα πρόλαβε να εδραιωθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη φτάνει για πρώτη φορά τόσο μακριά – έχοντας να επιδείξει 3/3 εντός έδρας δίχως να έχει δεχτεί γκολ από το 2021 και μετά.

«Είναι δύο τα παιχνίδια. Δυο τελικοί, γιατί όποιος θέλει να συνεχίσει πρέπει να περάσει αυτά τα ματς. Και όπως πάντα σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι» ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα, που δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπρινιόλικαι Γιόνσον, ωστόσο έχει μαζί του στην Αρμενία τους νεοαποκτηθέντες Περέιρα και Λαμέλα – καθώς και τους Τσούμπερ, Ελίασον και Γαλανόπουλο.

Ο Ρούι Μότααπό την άλλη παρουσιάστηκε αισιόδοξος, αναφέροντας πως «θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά δεν είναι αδύνατο. Η ΑΕΚ σίγουρα έχει μια καλή ομάδα, αλλά και εμείς διαθέτουμε μια καλή ομάδα και θα δούμε τι θα συμβεί».

Η ρεβάνς θα διεξαχτεί στις 15/08 στην OPAP Arena, με τον νικητή να αντιμετωπίζει Ρουζομπερόκ ή Χάιντουκ Σπλιτ στα play-offs. Υπενθυμίζεται πως αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της ΑΕΚ με σύλλογο από την Αρμενία.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: 

Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιβάι

Διαιτητής: Καστράτι (Κόσοβο)
Βοηθοί: Τζεκίρι, Σακιράκα (Κόσοβο)
4ος: Αγέτι (Κόσοβο)
VAR: Σάλα, Χισένι (Κόσοβο)

Sports in

Το προφητικό βίντεο της Στεφανίδη για το μετάλλιο του Καραλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη, εμψύχωσε με τον καλύτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή προκειμένου να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024