Η ΑΕΚ με μια τραγική εμφάνιση ηττήθηκε από την Νόα στην Αρμενία με 3-1 για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και τώρα θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στον επαναληπτικό της 15ης Αυγούστου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εάν δεν θέλει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Μια απογοητευτική εμφάνιση από την Ένωση, με τον Θωμά Στρακόσα να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού τα δύο από τα τρία γκολ της Νόα προήλθαν από δικές του γκέλες. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, με την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» να προκαλεί οργή στον κόσμο του συλλόγου, που δεν πίστευε στα μάτια του όσα έβλεπε στο παιχνίδι.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης πλήθος κόσμου μπήκε στα social media της ΑΕΚ και άρχισε να αποδοκιμάζει τον Αλμέιδα, τους παίκτες της Ένωσης και τη διοίκηση, αλλά αμέσως οι συντονιστές των «κιτρινόμαυρων» σελίδων στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης έκλεισαν τα σχόλια. Σε όλες τις πλατφόρμες.

Προφανώς για να μην γίνονται σχόλια, όπως τα παρακάτω.

Δείτε μερικά από όσα πρόλαβαν να γράψουν μερικοί οπαδοί της ΑΕΚ: