Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ρίντστρεμ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση»

Ρίντστρεμ: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση»

Τον ΠΑΟΚ ως φαβορί έχρισε ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ.

Η Μάλμε θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την είσοδό τους στον τελικό.

Ο προπονητής των Σουηδών, Χένρικ Ρίντστρεμ, μίλησε για το παιχνίδι και έχρισε τους Θεσσαλονικείς ως φαβορί, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Κορνέλιους.

Οι δηλώσεις του Χένρικ Ρίντστρεμ:

Για το συναίσθημα που έχει ενόψει του αυριανού αγώνα: «Υπέροχο, γεμάτο προσμονή. Ήμασταν φαβορί κόντρα στην Κλάσκβικ, υπήρχαν ματς που έπρεπε απλώς να ξεπεράσουμε. Αυτό θα είναι διαφορετικός τύπος αγώνα, υπάρχουν ακόμα πολλά που διακυβεύονται, τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι φαβορί, αλλά ξέρουμε επίσης πόσο καλοί είμαστε και μπορούμε να το καταλάβουμε από τους παίκτες και πόσο πολύ θέλουν να το δείξουν απέναντι τους. Κατά κάποιο τρόπο, όταν παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια εναντίον αυτού του είδους τις ομάδες, είναι σαν να ζωντανεύει η ιστορία από αντίστοιχα παιχνίδια το 2014, το 2015, από το 2021, οπότε ανυπομονούμε να ζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το τι θα είναι σημαντικό να κάνει η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι πρέπει να είσαι τόσο απόλυτα ακριβής, συγκεντρωμένος, όλα αυτά τα κλισέ πριν από τέτοιου είδους αγώνες. Θα είναι περισσότερο δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, να αποδεχτούμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ικανή ομάδα που θα μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό της στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να τους αναγκάσουμε να ασχοληθούν με αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι καλοί, αλλά ξέρουμε ότι θα μπορέσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα, ιδίως όταν έχουμε μόνοι μας την μπάλα. Πρέπει επίσης να παίξουμε το «παιχνίδι μας» αυτό που προπονούμαστε καθημερινά, αυτό που μας έφερε μέχρι εδώ».

Για την απουσία του Ντέρεκ Κορνέλιους από την αμυντική γραμμή: «Δυστυχώς, ο Νίκλας Μοϊσάντερ θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα την ίδια στιγμή που χάσαμε τον Κορνέλιους, οπότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτό είναι ποδόσφαιρο. Υπάρχουν οι παίκτες που τα πάνε καλά και προκαλούν το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και συμβαίνουν τραυματισμοί. Για κάποιο διάστημα αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς τον Μοϊσάντερ και τον Κορνέλιους, για διάφορους λόγους, έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Μάρτιν Όλσον και ειδικά στον Νιλς Ζέτερστρομ να παίξουν. Ο Κορνέλιους ήταν ένας ηγέτης της ομάδας, επομένως θα μας λείψει πραγματικά, αλλά η εμπειρία μου λέει ότι οι ομάδες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, εάν έχουν την κατάλληλη κουλτούρα, τις αξίες και τους κανόνες τότε συνήθως πάνε καλά τα πράγματα».

Sports in

Μυθικός: Ο Καραλής του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! (vids)

Ο αθλητής του Ολυμπιακού με μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024