Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα – Λειψία για τον Ντάνι Όλμο» (pic)

«Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα – Λειψία για τον Ντάνι Όλμο» (pic)

Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Όλμο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής έφτασε η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με τη Λειψία για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη Λειψία από τη Δευτέρα και οι δύο ομάδες φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού στη Βαρκελώνη.

Ο Ισπανός μέσος κατέγραψε 25 συμμετοχές με 8 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα ης Λειψίας, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποίησε ονειρικές εμφανίσεις στο Euro 2024, κατακτώντας με την εθνική Ισπανίας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Σαουδική Αραβία «καλεί» Ραφίνια

Ένα ακριβό περιουσιαστικό στοιχείο των Καταλανών αποτελεί ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει… ζήτηση στην αγορά. Πληροφορίες της «Mundo Deportivo» κάνουν λόγο ότι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση 65 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο διεθνή άσο, ποσό που θεωρούν χαμηλό οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι δεν καίγονται να τον πουλήσουν.

Παρ’ όλα αυτά μια νέα μεγαλύτερη πρόταση θα έβαζε σε σκέψεις τους Καταλανούς, που θέλουν να έχουν έσοδα στα ταμεία τους αφού γίνεται η προσπάθεια για την απόκτηση των Γουίλιαμς και Όλμο. Το τελευταίο διάστημα η Αλ Χιλάλ φέρεται να εξετάζει ζεστά τον Ραφίνια, ενώ η Mirror έκανε λόγο πως και η Άρσεναλ παρακολουθεί την περίπτωσή του και είναι διατεθειμένη να δώσει 50 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Sports in

«Στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας ο Εκόνγκ» (pic)

O Φαμπρίτσιο Ρομάνο παρουσιάζει ως τελειωμένη την μεταγραφή του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024