Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καραλής: «Έχω περάσει δυσκολίες, κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό»

Καραλής: «Έχω περάσει δυσκολίες, κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό»

Συγκίνησε ο Εμμανουήλ Καραλής στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συγκίνησε με τις δηλώσεις που έκανε μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στάθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει για να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, αναφέροντας ότι όλα αυτά τον έκαναν δυνατό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής:

«Τώρα που ηρέμησα, σκέφτομαι ό,τι έχω περάσει ως αθλητής, ως άνθρωπος. Τις δυσκολίες, την κατάθλιψη, τον ρατσισμό, τους τραυματισμούς. Μπορώ να πω ότι όλα αυτά με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Δυνατό, με αυτοπεποίθηση, ένας τρίτος ολυμπιονίκης. Δεν είμαι ειδικός, ξεπερνάω στιγμές, θα έχω κι άλλες καλές και κακές. Είμαι 24.

Αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά, είναι να πιστεύουν στα όνειρά τους. Είναι πάρα πολύ δύσκολος αυτός ο κόσμος, αλλά με επιμονή και με υπομονή, με πίστη στον εαυτό σου, θα κάνεις πράγματα.

Θέλω να ευχαριστιέμαι τον αγώνα, θέλω να μπαίνω με την καρδιά μου και με την ψυχή μου. Ήθελα ένα μετάλλιο, το είχα πει στην οικογένειά μου. Το πίστευα και όταν βλέπεις γύρω σου τους ανθρώπους σου να πιστεύουν σε εσένα, όλα γίνονται αληθινά. Τα κατάφερα, έβαλα τα κλάμματα με τους γονείς μου, τους ευχαρίστησα για την πίστη και για την ενέργεια που μου έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το έχω καταλάβει ακόμα, δεν έχω καταλάβει τι έχω κάνει, μόλις πάω στο Ολυμπιακό Χωριό θα μου το δώσουν να το καταλάβω.

Ήθελα να αφήσω το 5.95, είπα να πάω όλα για όλα, να προσπαθήσω στα έξι μέτρα. Όταν μου είπαν ότι ήμουν τρίτος, συγκινήθηκα, αλλά έπρεπε να κάνω τα άλματα για το ασημένιο μετάλλιο. Θέλω να βλέπω τα έξι μέτρα, θα το κάνω σύντομα, φέτος ή του χρόνου. Είναι στα άμεσα πλάνα μου και των προπονητών μου. Αυτό το μετάλλιο μου δίνει κίνητρο για ακόμη περισσότερα. Αν πηδήξεις έξι μέτρα, μπαίνεις στο Πάνθεον. Είναι κάτι ιστορικό. Είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι θα το κάνω, είμαι 100% σίγουρος. Όλα είναι θέμα χρόνου, ενέργειας, συνθηκών, να είναι όλα καλά.

Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Όχι μόνο για εμένα, για όλους τους αθλητές που είμαστε πάνω από 100 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσεις εδώ, να είμαστε όλοι οι Έλληνες ένα. Να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τις προσπάθειες των αθλητών, αναμένουμε κι άλλα μετάλλια. Η αγάπη που έχω λάβει από τον κόσμο δεν υπάρχει, τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

Sports in

Έγραψε ιστορία ο Ντουπλάντις: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.25μ. (vid)

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στο άλμα επί κοντώ κάνοντας ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και παγκόσμιο ρεκόρ με τα 6.25μ. που πέρασε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024