Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στο Παρίσι για τις μεγάλες «μάχες» της Εθνικής σε μπάσκετ και πόλο ο Βεζένκοφ

Στο Παρίσι για τις μεγάλες «μάχες» της Εθνικής σε μπάσκετ και πόλο ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής μπάσκετ αλλά και Πόλο γυναικών, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των «γαλανόλευκων» για πρόκριση στα ημιτελικά των αντίστοιχων Ολυμπιακών τουρνουά.

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα βρεθεί, αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα στις ατομικές του προπονήσεις και να ταξιδέψει στο Παρίσι, όπου χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο άσος του Ολυμπιακού πέταξε για τη γαλλική πρωτεύουσα, ώστε να σταθεί στο πλευρό της Νικόλ Ελευθεριάδου, στη μεγάλη μάχη της εθνικής πόλο γυναικών με την Αυστραλία για μια θέση στα ημιτελικά (6/8, 20:00, ΕΡΤ).

Ο 29χρονος φόργουορντ, που εδώ κι ένα τρίμηνο προπονείται για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη νέα σεζόν, θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών για πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών τουρνουά.

Τα μεγάλα ματς στο μπάσκετ και στο πόλο

Παράλληλα, ο Βούλγαρος φόργουορντ σκοπεύει να στηρίξει δια ζώσης τόσο την αντίστοιχη προσπάθεια της εθνικής πόλο ανδρών με τη Σερβία, όσο φυσικά και της εθνικής μπάσκετ στο ιστορικό ραντεβού της με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία.

Άλλωστε, εκεί θα συναντήσει τους φίλους και συμπαίκτες του Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τόμας Γουόκαπ, αλλά και τον ομοσπονδιακό προπονητή Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο, ως γνωστόν, διατηρεί πολύ στενές σχέσεις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να παραβρεθεί και στον αγώνα της Σερβίας με την Αυστραλία (6/8, 15:30) για χάρη του καλού του φίλου Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως και του πρώην (για λίγο στους Κινγκς), αλλά και νυν συμπαίκτη του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Sports in

Ποια είναι η Ella Emhoff και γιατί αποτελεί το εισιτήριο της Κάμαλα Χάρις για την ψήφο της Gen Z;

Η Ella και ο αδερφός της Cole αγκάλιασαν την Κάμαλα Χάρις από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους και έκτοτε για εκείνους είναι η Momala

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024