Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Ολυμπιακό Χωριό για τον δακρυσμένο Καραλή: «Πρώτη φορά κλαίω από χαρά» (vids)

Χαμός στο Ολυμπιακό Χωριό για τον δακρυσμένο Καραλή: «Πρώτη φορά κλαίω από χαρά» (vids)

Η ελληνική αποστολή υποδέχτηκε τα ξημερώματα τον Εμμανουήλ Καραλή στο Ολυμπιακό Χωριό και τον αποθέωσε, με τον χάλκινο ολυμπιονίκη του επί κοντώ να συγκινείται

Η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό ξενύχτησε περιμένοντας τον Εμμανουήλ Καραλή να επιστρέψει με το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ και τον αποθέωσε κατά την άφιξή του.

Με πυρσούς και… χαμηλόφωνα συνθήματα, επειδή ήταν αργά η επιστροφή του, ο Έλληνας πρωταθλητής δέχτηκε τα συγχαρητήρια και την αγάπη όλων, ενώ ανάμεσά τους τον περίμενε και ο Λευτέρης Πετρούνιας και είχαν μια πολύ όμορφη συνομιλία.

Αναλυτικά όσα είπε

«Πρώτη φορά δίνω τόσες συνεντεύξεις. Με κούρασαν περισσότερο από τον αγώνα. Όταν όμως είσαι ολυμπιονίκης (γέλια)…», είπε αστειευόμενος ο Μανόλο, που δάκρυσε, ενώ ρωτούσε πόσα μετάλλια είχε κατακτήσει η Ελλάδα στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και αν ξεπέρασε την επίδοσή της.

«Δεν το έχω πιστέψει. Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί μίλησα σε πάρα πολλά Μέσα. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω όσο περνούν οι μέρες. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο, έχω θυσιάσει πάρα πολλά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά, είναι κάτι που άξιζα και το να το καταφέρνω είναι κάτι ονειρικό. Όταν έχεις ένα όνειρο και το εκπληρώνεις είναι λίγο κάπως, θες λίγες μέρες για να το συνειδητοποιήσεις ότι έγινε. Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς. Ήρθε ο Λευτέρης (Πετρούνιας) να με δει, ήταν πολύ σημαντικό να βλέπω ένα είδωλο να με παρακολουθεί. Ήταν η οικογένειά μου, αγκαλιές, φιλιά… Ήταν κάτι που θα μείνει στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή», τόνισε ο 25χρονος επικοντιστής που σήμερα θα έχει και την τελετή απονομής του πρώτου του ολυμπιακού μεταλλίου.

Το βίντεο με τις δηλώσεις το

Sports in

Το προφητικό βίντεο της Στεφανίδη για το μετάλλιο του Καραλή

Η Κατερίνα Στεφανίδη, εμψύχωσε με τον καλύτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Καραλή προκειμένου να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024