Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ούσα Βανς: Η σύζυγος του Τζέι Ντι Βανς σχολιάζει για πρώτη φορά το «άτεκνες κυρίες με γάτες»

Ούσα Βανς: Η σύζυγος του Τζέι Ντι Βανς σχολιάζει για πρώτη φορά το «άτεκνες κυρίες με γάτες»

Ο Τζέι Ντι Βανς μέσα από το άστοχο σχόλιό του, στοχοποίησε και την Κάμαλα Χάρις, η οποία δεν έχει δικά της παιδιά

Παρά τη δριμεία κριτική που δέχτηκε ο Τζέι Ντι Βανς για το σχόλιο του περί «άτεκνων γυναικών με γάτες» η σύζυγός του Ούσα Βανς τον υποστηρίζει δηλώνοντας πως ορισμένοι πήραν την κουβέντα «πολύ στα σοβαρά».

Για την ιστορία ο Βανς, υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών, είχε κάνει την παραπάνω δήλωση σε συνέντευξή του, το 2021. Υποστήριξε ότι όσοι δεν έχουν παιδιά δεν θα έπρεπε να ηγούνται της χώρας και ότι οι γυναίκες που δεν έχουν παιδιά είναι «δυστυχισμένες».

Τα σχόλια επανήλθαν στην επιφάνεια μετά την επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιου συντρόφου τον Τζέι Ντι Βανς. Οι αντιδράσεις —από επικριτές, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον— ήταν γρήγορες, το ίδιο όμως και η υπεράσπιση των λεγομένων του.

«Ήταν ένα αστείο»

Τώρα, η Ούσα Βανς τοποθετήθηκε, λέγοντας στο Fox News ότι τα σχόλια ήταν ένα «αστείο» και ότι θα ήθελε ο κόσμος να δει το ευρύτερο πλαίσιο των όσων είπε ο σύζυγός της.

Απαντώντας στις επικρίσεις ότι τα σχόλιά του ήταν προσβλητικά για όσους παλεύουν με προβλήματα γονιμότητας, είπε ότι ο Βανς «ποτέ, μα ποτέ, δεν θα ήθελε να πει κάτι για να πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κάνει οικογένεια, που πραγματικά, παλεύει με αυτό».

Είπε ότι κατανοεί ότι «υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να μην κάνουν οικογένεια και πολλοί από αυτούς τους λόγους είναι πολύ καλοί».

Ο Βανς είχε πει τότε ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από «ένα μάτσο άτεκνες κυρίες γάτες που είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν δυστυχισμένη και την υπόλοιπη χώρα».

Η «άτεκνη» Κάμαλα Χάρις

Συνέχισε να διερωτάται γιατί μια σειρά από Δημοκρατικούς υψηλού προφίλ δεν έχουν παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της Κάμαλα Χάρις, η οποία τώρα διεκδικεί τη θέση της προέδρου των ΗΠΑ.

Η Χάρις είναι μητριά των δύο παιδιών του συζύγου της Νταγκ Έμχοφ.

Ο Τζέι Ντι Βανς υποστήριξε ότι οι ηγέτες που δεν έχουν παιδιά κάνουν επιλογές για το μέλλον, παρόλο που «δεν έχουν πραγματικά άμεσο μερίδιο σε αυτό».

Είπε επίσης ότι όσοι δεν έχουν παιδιά ζουν σε μικρά διαμερίσματα, κυνηγούν τον πλούτο, την καριέρα και το «στάτους» και στη συνέχεια καταλήγουν να «μισούν» όσους έχουν οικογένειες και σπίτια, οι οποίοι, όπως είπε, είναι πιο ευτυχισμένοι και καλύτερα εξοπλισμένοι για να ηγηθούν της χώρας.

Ο Βανς, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την Ούσα Βανς, υπερασπίστηκε έκτοτε τα σχόλια – ιδιαίτερα τις «άτεκνες κυρίες γάτες» – ως ένα «σαρκαστικό σχόλιο».

«Ο κόσμος εστιάζει τόσο πολύ στον σαρκασμό και όχι στην ουσία αυτών που πραγματικά είπα», δήλωσε ο Βανς στη δημοσιογράφο Megyn Kelly.

Είπε ότι τα σχόλιά του δεν είχαν στόχο να υποτιμήσουν τους ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά, αλλά μάλλον να επικρίνουν το «Δημοκρατικό Κόμμα που καταντήσει ενάντια στην οικογένεια και την απόκτηση παιδιών».

Sports in

Δύο από τα έξι μετάλλια είναι «ερυθρόλευκης» απόχρωσης! (pic+vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Απόστολος Χρήστου έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα στο Παρίσι, αποδεικνύοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο «αιμοδότης» όλου του ελληνικού αθλητισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024