Τρίτη 06 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Γνωστός influencer του TikTok έχασε τη μόλις 5 εβδομάδων κόρη του – Το σπαρακτικό μήνυμά του

Βρετανία: Γνωστός influencer του TikTok έχασε τη μόλις 5 εβδομάδων κόρη του – Το σπαρακτικό μήνυμά του

«Έχω στερέψει από δάκρυα - Πηγαίνετε να αγκαλιάσετε τα μικρά σας, να τα κρατήσετε σφιχτά, για μένα» είπε μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας και αστέρι του ΤikTok

Την μόλις 5 εβδομάδων κόρη του έχασε ο γνωστός influencer του TikTok Ντέιβιντ Άλεν, το οποίο έκανε γνωστό στους 1,2 εκατομμύρια ακολούθους του με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Περίμενα μία εβδομάδα γιατί δεν ήξερα πώς να μιλήσω γι’ αυτό»

Ο @ToTouchAnEmu, όπως είναι το όνομα που χρησιμοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram ότι η μικρή του κόρη, Λίλι Γκρέις, πέθανε στις 27 Ιουλίου. Είχε γεννηθεί στις 21 Ιουνίου.

«Ήταν πέντε εβδομάδων, πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν πέθανε τα μεσάνυχτα», ανέφερε ο Άλεν στο βίντεο που δημοσίευσε στις 4 Αυγούστου. «Έχω στερέψει από δάκρυα, νομίζω. Δεν είναι εύκολο. Δεν το εύχομαι αυτό σε κανέναν» συνέχισε προσπαθώντας να συγκρατηθεί.

Η πρώτη αβάσταχτη εβδομάδα

Στη συνέχεια είπε ότι περίμενε μια εβδομάδα για να μοιραστεί τα θλιβερά νέα επειδή δεν ήξερε πώς να μιλήσει γι’ αυτό.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω», συνέχισε για να προσθέσει για όποιον μπορεί τους τρόπους να κάνει δωρεά στο νοσοκομείο παίδων του Ντάλας στο όνομα της Λίλι. «Ή απλά πηγαίνετε να αγκαλιάσετε τα μικρά σας, να τα κρατήσετε σφιχτά, για μένα» κατέληξε.

@totouchanemuLily Grace Allen ❤️ 6/21/24 – 7/27/24♬ original sound – ToTouchAnEmu

Το μνημόσυνο της μικρής Λίλι Γκρέις θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Τέξας, όπως έκανε γνωστό ο Άλεν. Ωστόσο, ζήτησε από τον κόσμο να μην εμφανιστεί αν δεν έχει προσκληθεί.

Όσο για την αιτία θανάτου του βρέφους, ο Άλεν δεν την έκανε γνωστή.  Το βίντεο που ανέβασε φέρει τη λεζάντα: «Lily Grace Allen, 6/21/24 – 7/27/24».

Στην ιστορία του στο Instagram στις 5 Αυγούστου, ο Άλεν ανήρτησε μια φωτογραφία του που κρατούσε το μωρό με ένα emoji πληγωμένης καρδιάς και μια δεύτερη φωτογραφία μόνο με τη Λίλι, γράφοντας: «Θα λείψεις για πάντα στον μπαμπά, μωρό μου».

Sports in

Δύο από τα έξι μετάλλια είναι «ερυθρόλευκης» απόχρωσης! (pic+vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Απόστολος Χρήστου έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα στο Παρίσι, αποδεικνύοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο «αιμοδότης» όλου του ελληνικού αθλητισμού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 06 Αυγούστου 2024