Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Γουίνσλετ ποζάρει topless και αποκαλύπτει τι αρνήθηκε στην τελευταία της ταινία

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποζάρει topless και αποκαλύπτει τι αρνήθηκε στην τελευταία της ταινία

Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει αγκαλιάσει την ηλικία της και τη φυσική της ομορφιά και φωτογραφίζεται topless για το περιοδικό Harper's Bazaar αποκαλύπτοντας τι αρνήθηκε να κάνει στην τελευταία της ταινία.

Μιλώντας στο περιοδικό Harper’s Bazaar, η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να καλύψει την κοιλιά της όταν της ζητήθηκε από μέλος του συνεργείου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην τελευταία της ταινία «Lee».

Η λαμπερή ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ μίλησε για το περιστατικό, καθώς αγκάλιασε τη φυσική της ομορφιά ενώ πόζαρε topless στη θάλασσα για την πρόσφατη φωτογράφισή της για το Haprer’s Bazaar.

Η Κέιτ Γουίνσλετ υποδύεται το μοντέλο που έγινε φωτογράφος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο Lee Miller στη βιογραφική ταινία που διασκευάστηκε από τη βιογραφία του 1985 «The Lives of Lee Miller» του Anthony Penrose.

«Υπάρχει ένα κομμάτι όπου η Lee κάθεται σε ένα παγκάκι με μπικίνι… Και ένας από το συνεργείο ήρθε ανάμεσα στις λήψεις και μου είπε: ‘ίσως να θέλεις να καθίσεις πιο ίσια και καλύτερα να μην φαίνεται η κοιλιά σου’’. Φυσικά, αρνήθηκα να το κάνω».

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποζάρει topless

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποζάρει topless

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι δεν την ενοχλεί να μην φαίνεται τέλεια στην οθόνη, καθώς εξήγησε «το αντίθετο. Είμαι περήφανη γι’ αυτό, γιατί αυτή είμαι εγώ, η ίδια μου η ζωή. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι».

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο εμβληματικές γυμνές σκηνές όλων των εποχών στον Τιτανικό, όπου ξάπλωνε ως Ρόουζ στον καναπέ και ζητούσε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που υποδυόταν τον Τζακ, να τη ζωγραφίσει.

Ενώ γύριζε μια ερωτική σκηνή για το Mare of Easttown το 2021, η Κέιτ Γουίνσλετ ήθελε ο χαρακτήρας της να απεικονίζεται ως μια πλήρως λειτουργική γυναίκα με σώμα και πρόσωπο που κινείται με τρόπο που είναι συνώνυμο της ηλικίας της.

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποζάρει topless

Η Κέιτ Γουίνσλετ ποζάρει topless

Αναφέρθηκε μάλιστα στα σπανιότατα αφιλτράριστα και ρεαλιστικά γυναικεία σώματα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στους New York Times.

Η προειδοποίηση της Κέιτ Γουίνσλετ

Αν και αναγνώρισε ότι η όχι και τόσο glamorous εμφάνισή της στη σειρά μπορεί να εκπλήξει ορισμένους θεατές, είπε ότι απέρριψε την πρόταση του σκηνοθέτη Craig Zobel να επεξεργαστεί τις λήψεις. «Μην τολμήσεις» θυμήθηκε να του λέει αφού τη διαβεβαίωσε πως η γωνία λήψης δεν θα βγει στον αέρα.

Ανέφερε επιπλέον πως έστειλε πίσω την αφίσα προώθησης της σειράς δύο φορές επειδή ήταν πολύ ρετουσαρισμένη και ξέρει πόσες γραμμές έχει πραγματικά στα πλάγια των ματιών της.

Η λαμπερή ηθοποιός θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια τον επόμενο χρόνο, αλλά είναι πολύ άνετη με τον εαυτό της και έχει εσωτερική αυτοπεποίθηση.

«Αισθάνομαι τεράστια ανακούφιση που οι γυναίκες αποδέχονται πολύ περισσότερο τον εαυτό τους και αρνούνται να κριθούν.

«Γιατί δεν ξέρω ούτε μία γυναίκα στην ηλικία που να μεγάλωσε βλέποντας τη μητέρα της να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να λέει: ‘φαίνομαι ωραία!’. Η μητέρα μου δεν το έκανε ποτέ. Έλεγε πάντα ‘Ω, Θεέ μου, δεν νομίζω ότι μπορώ να το φορέσω αυτό, φαίνομαι χίπισσα, φαίνονται μεγάλα τα οπίσθιά μου;’. Χάνουμε τόσο πολύ χρόνο για να είμαστε υποτιμητικοί με τον εαυτό μας και δεν θα το ξανακάνω ποτέ», υπογράμμισε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Sports in

Αποθεωτική υποδοχή στον Μίλτο Τεντόγλου – Οι αγκαλιές και τα πειράγματα στον χρυσό Ολυμπιονίκη (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό και έγινε δέκτης αποθεωτικής υποδοχής από τους συναθλητές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024