Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οι γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, τα tweets του Τραμπ και ο θυμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Οι γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, τα tweets του Τραμπ και ο θυμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ήταν πίσω στο 2012 που ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίαζε ανοιχτά τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, προκαλώντας τον θυμό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πάντα γνωστός για τις τολμηρές και συχνά προκλητικές του δηλώσεις και μια από αυτές τις φορές, το 2012, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είχε προκαλέσει τον θυμό του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τις αναφορές του για τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τη Marca.

«Ποιος δεν θα τραβούσε τη φωτογραφία της Κέιτ και δεν θα έβγαζε πολλά χρήματα αν έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία; Έλα Κέιτ» είχε γράψει χαρακτηριστικά για την πριγκίπισσα της Ουλίας, εξοργίζοντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Στην τελευταία του βιογραφία για την Κέιτ Μίντλετον, ο Robert Jobson εξερευνά τις συνέπειες από τα τότε σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ. Αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν έξαλλος με ένα σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ.

Το χτύπημα στην Κέιτ Μίντλετον

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι υπέροχη. Αλλά δεν θα έπρεπε να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή. Μόνο η ίδια φταίει» έγραφε χαρακτηριστικά το 2012.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έμεινε μόνο στα tweets αλλά έφερε το θέμα και στην αμερικανική τηλεόραση. «Ενώ είμαστε όλοι θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον, μπορείτε να φανταστείτε γιατί θα έβγαινε έξω γυμνή; Γιατί θα έπρεπε να στέκεται γυμνή σε μια πισίνα ή όπου και αν βρισκόταν. Είναι η Κέιτ. Είναι τρομερό αυτό που έκαναν, είναι τρομερό να βγάζεις φωτογραφίες, αλλά πώς μπορείς να κάνεις μια τέτοια βλακεία;» σημείωνε χαρακτηριστικά για την Κέιτ Μίντλετον και το σκάνδαλο με τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της.

Ως απάντηση στην εισβολή της ιδιωτικής τους ζωής, το παλάτι είχε στείλει ανακοίνωση στην οποία εξέφραζε ότι το βασιλικό ζευγάρι είχε λυπηθεί πάρα πολύ από τις ενέργειες του γαλλικού περιοδικού και του φωτογράφου που είχε εμπλακεί.

Είχαν μάλιστα παρομοιάσει το περιστατικό με την αμείλικτη κάλυψη του Τύπου που ταλαιπώρησε την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το περιστατικό υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια για τη διατήρηση της ιδιωτικής της ζωής.

Οι αναφορές του Ντόλαντ Τραμπ όχι μόνο έριξαν λάδι στη φωτιά, αλλά ανέδειξαν και την ικανότητά του να προκαλεί διαμάχες, προκαλώντας τον θυμό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024