Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πώς απαντά η Παραγουανή κολυμβήτρια σε όσους δεν την ήθελαν στο Ολυμπιακό Χωριό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πώς απαντά η Παραγουανή κολυμβήτρια σε όσους δεν την ήθελαν στο Ολυμπιακό Χωριό

Με φωτογραφίες από το Παρίσι απαντά η 20χρονη στην «ενοχλημένη» επιτροπή από τη δραστηριότητα της στα social media - «Ούτε με έδιωξαν, ούτε με απέβαλαν, σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες»

Την έδιωξαν, αποβλήθηκε ή αποσύρθηκε οικειοθελώς; Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι, όποιος κι αν ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης από το Ολυμπιακό Χωριό της Λουάνα Αλόνσο -με την αποστολή της Παραγουάης- η 20χρονη αθλήτρια έχει αφήσει το στίγμα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

«Δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά, σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες» διατείνεται η 20χρονη κολυμβήτρια από την Παραγουάη

Μπορεί να της ζητήθηκε να απομακρυνθεί από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς», καθώς ανώτατα μέλη της αποστολής της Παραγουάης ανέφεραν ότι «είχε αρνητική επίδραση στους άλλους αθλητές», όμως η 20χρονη κολυμβήτρια συνεχίζει να ανεβάζει υλικό από το Παρίσι, απαντώντας με τον δικό της τρόπο στον ντόρο που δημιούργησε η είδηση ότι της ζητήθηκε να απομακρυνθεί.


Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, η Παραγουανή δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα της στη χώρα του φωτός, μπροστά από την Αψίδα του Θριάμβου, δίνοντας τη δική της απάντηση, σε όσους δεν την ήθελαν εκεί, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την παραπάνω φωτογραφία, ανέβασε κι άλλες από καταστήματα πολυτελών οίκων όπως ο Dior, κάτι το οποίο είχε κατεξοχήν ενοχλήσει τους Παραγουανούς της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τι ενόχλησε την επιτροπή

Μπορεί οι υπεύθυνοι της αποστολής της Παραγουάης να μην έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή τους να ζητήσουν από τη νεαρή κολυμβήτρια να φύγει από το Ολυμπιακό Χωριό, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, την «έκαψαν» οι αναρτήσεις που έκανε στα social media από τις βόλτες της στο Παρίσι, μετά τον αποκλεισμό της από τα 100μ. πεταλούδα, όπου ήρθε έκτη στον προκριματικό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η νεαρή αθλήτρια, Λουάνα Αλόνσο, επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης.

Η ίδια είχε αναρτήσει, επίσης, φωτογραφίες στα social media από τη βόλτα της στο Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια. Η Αλόνσο επισκέφθηκε και την EuroDisney, βγάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Αλόνσο στο Παρίσι έμεινε στο Hotel Pastel κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα του Yves Saint Laurent στη Champs Elysee, αλλά και τα κεντρικά τής Louis Vuitton.

«Συγγνώμη Παραγουάη» – Η Λουάνα Αλόνσο ξεκαθαρίζει για την πρόωρη απόσυρση από την κολύμβηση

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Αλόνσο επιχείρησε να απαντήσει με ανάρτησή της στο Instagram τα ξημερώματα σήμερα, στην οποία έγραψε: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».


Πριν μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.


Η Αλόνσο διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, για να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την πισίνα, όσο και από την καθημερινότητά της, όπου δεν διστάζει να δείξει και τη σέξι πλευρά της.

Sports in

«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

Το In.gr βρήκε δύο μέλη της Team Hellas του στίβου, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον Μιχάλη Αναστασάκη και μίλησε μαζί τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, την επομένη της πρώτης θέσης στο μήκος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024