Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Γκιώνη – H σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου ήθελε να γίνει αθλήτρια του στίβου

Πηνελόπη Γκιώνη – H σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου ήθελε να γίνει αθλήτρια του στίβου

Το αστείο είναι ότι η κοπέλα του Μίλτου Τεντόγλου του κάνει τρελή πλάκα στα social media για το γεγονός ότι δεν είναι ποτέ 100% ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του -κάτι που διαπιστώσαμε πάλι, πρόσφατα.

Τι κι αν πήρε δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μετά από αυτούς του Τόκιο; Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του. «Χαίρομαι πολύ για αυτό που κατάφερα, ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω. Το πάλεψα, ξύπνησα στα τελευταία άλματα, ήταν 8.31 με άλμα πίσω από την βαλβίδα, στο τελευταίο άλμα άλλαζε ο αέρας δε τα κατάφερα. Ήταν δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά σαν επίδοση, ήθελα κάτι παραπάνω για να το ευχαριστηθώ περισσότερο» είπε με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός διαθέτει -χωρίς καμία προσποίηση αλλά με πάθος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου, με επίδοση 8,48 πήρε άνετα την πρωτιά, χαρίζοντας, έτσι, στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Ανάμεσα στους θεατές που τον παρακολουθούσαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον, από τις κερκίδες βρίσκονταν και η σύντροφος της ζωής του, η αθλητικογράφος Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία είναι πάντα δίπλα του, κάθε φορά που ο αγαπημένος της παίρνει μέρος σε κάποια διοργάνωση. Και το αστείο είναι ότι του κάνει τρελή πλάκα στα social media για το γεγονός ότι δεν είναι ποτέ 100% ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του -κάτι που διαπιστώσαμε πάλι, πρόσφατα.

Τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδευε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ταξίδευε για να καλύψει τους αγώνες και η αθλητικογράφος

Η ιστορία της Πηνελόπης 

Η Πηνελόπη Γκιώνη αγαπούσε πάντα τον στίβο και από μικρή ήθελε να γίνει αθλήτρια. Ο αμέσως επόμενος στόχος της ήταν η αθλητική δημοσιογραφία και αυτό, τελικά, ακολούθησε. Αποφοίτησε από τη σχολή ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε εργάζεται ως αθλητικογράφος με ειδίκευση τον στίβο σε μεγάλο ενημερωτικό σάιτ.

Λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια και Ολυμπιακούς.

Η συνάντηση με τον Μίλτο 

Τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδευε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ταξίδευε για να καλύψει τους αγώνες και η αθλητικογράφος. Μετά το τέλος των αγώνων γνωρίστηκαν (τουλάχιστον έτσι λέει ο μύθος) και η συνάντησή τους έμελλε να εξελιχθεί σε έναν έρωτα, με τον Μίλτο Τεντόγλου να κρατάει το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα χέρια του.

Για τη σχέση τους δεν μιλούν ποτέ, ούτε την κρύβουν. Οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media είναι ελάχιστες, όπως και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους ως ζευγάρι, εκτός αγωνιστικών χώρων, έγινε το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ.

Η επική ατάκα 

Λίγο καιρό πριν, τον Μάιο του 2021, ο Μίλτος Τεντόγλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου είχε κάνει εκείνη την περίφημη δήλωση που είχε γράψει ιστορία χαρίζοντας επίσης πολύ γέλιο: «Ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες» είχε πει, ενώ είχε καταφέρει να πηδήξει στα 8.41 και μετά στα 8.48.

Όπως φαίνεται τα πράγματα άλλαξαν έκτοτε.

Sports in

«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

Το In.gr βρήκε δύο μέλη της Team Hellas του στίβου, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον Μιχάλη Αναστασάκη και μίλησε μαζί τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, την επομένη της πρώτης θέσης στο μήκος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024