Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θα απελαθεί ο πρίγκιπας Χάρι; Σκληρή κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ

Θα απελαθεί ο πρίγκιπας Χάρι; Σκληρή κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ εκτόξευσε εκ νέου την απειλή να απελαθεί ο πρίγκιπας Χάρι αν ο πατέρας του κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Έρικ Τραμπ εκτοξεύει σκληρή κριτική για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και υπαινίσσεται ότι ο Βρετανός πρίγκιπας θα μπορούσε να απελαθεί αν ο πατέρας του Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Έρικ Τραμπ χαρακτήρισε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ «χαλασμένα μήλα» και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του πατέρα του ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσε να απελαθεί αν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές.

Ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ να συνεχίζει να διεκδικεί την προεδρία, έχει αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να απελαθεί εάν διαπιστωθεί ότι ο δούκας του Σάσεξ έχει παραποιήσει πληροφορίες σχετικά με τη βίζα του.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το 2020, μετακόμισε στο Μοντεσίτο με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ο δευτερότοκος γιος του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είπε στο GB News ότι ο πατέρας του είναι ισχυρός σύμμαχος του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκάλυψε τα πραγματικά του συναισθήματα για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σκληρή κριτική σε πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

«Μπορείτε ευχαρίστως να έχετε αυτούς τους δύο (πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ), μπορεί να μην τους θέλουμε πια, είναι σαν να βρίσκονται σε ένα δικό τους νησί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μπορείς να έχεις κακούς ηθοποιούς σε όλα. Μπορείς να έχεις χαλασμένα μήλα σε κάθε περιβόλι» συνέχισε ο Έρικ Τραμπ.

Επισήμανε ότι ο πατέρας του αγαπά το Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας πως η βασιλική οικογένεια πρέπει να προστατεύεται.

«Η μητέρα μου (Ιβάνα Τραμπ) ήξερε τόσους πολλούς για χρόνια και είχε εξαιρετική σχέση με την Νταϊάνα. Είναι ένας ιερός θεσμός.

Ο θεσμός της βασιλικής οικογένειας είναι όμορφος και τον θαυμάζουν πολλοί Αμερικανοί. Αυτό θα πρέπει να προστατεύεται» υπογράμμισε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε σκληρός επικριτής του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και πίστευε ότι πρόδωσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ με τη δημόσια γκρίνια τους.

Sports in

Eθνική μπάσκετ: Ένας πρώτος «έλεγχος»

Τι κρατάμε και τι αφήνουμε από την πορεία των τελευταίων εβδομάδων και δη από τα παιχνίδια στη Γαλλία; Ενας πρώτος «έλεγχος», πάντα μοιάζει χρήσιμος για όλους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024