Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τόρι Σπέλινγκ: «Ήμουν τρομοκρατημένη» – Όταν ο Τσάρλι Σιν της πρόσφερε κρακ

Τόρι Σπέλινγκ: «Ήμουν τρομοκρατημένη» – Όταν ο Τσάρλι Σιν της πρόσφερε κρακ

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε πώς είναι να μένεις στο ίδιο κτίριο με τον Τσάρλι Σιν.

Η Τόρι Σπέλινγκ θυμάται ότι έκανε την πρώτη και μοναδική της επίσκεψη στο σπίτι του Τσάρλι Σιν όταν έμεναν στο ίδιο κτίριο πριν από πολλά χρόνια.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» ισχυρίζεται ότι την τρόμαξε τόσο πολύ που δεν επισκέφθηκε ποτέ ξανά το σπίτι του πρωταγωνιστή του «Two and a Half Men».

Έλεγα: «Θα πάρω ένα ποτό». Μετά είπα, ‘Ω, Θεέ μου. Κι αν υπάρχει κάτι στα ποτά;’

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου podcast της, misSpelling, η Τόρι μίλησε με τη φίλη της και πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Ντενίς Ρίτσαρντς, και μοιράστηκε μια την ιστορία από την πρώτη της συνάντηση με τον ηθοποιό.

«Η πόρτα ανοίγει και ο Τσάρλι στέκεται εκεί με ένα κουμπωμένο, χαβανέζικο πουκάμισο – δεν ξέρω τι ήταν – και μου δίνει κάτι και μου λέει: «Καυτή πίπα κρακ;»». θυμήθηκε η Σπέλινγκ, αν και δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς συνέβη αυτό.

«Και είπα, ‘Όχι, όχι ευχαριστώ’. Και τότε είπε, ‘Ω, έλα μέσα.’ Δεν ξέρω, δεν είδα το διαμέρισμα, ήταν πολύ σκοτεινά – εννοώ ότι κυριολεκτικά όλα τα φώτα ήταν σβηστά».

Η 51χρονη πλέον Τόρι ισχυρίστηκε ότι τα μόνα φώτα που μπορούσε να δει στο σπίτι του απόφοιτου του «ήταν από ανθρώπους που κάπνιζαν».

«Έτσι, με φέρνει στην κουζίνα και μου λέει: «Λοιπόν, τίποτα άλλο;». Ήμουν τρομοκρατημένη να πάρω οτιδήποτε άλλο. Έλεγα: «Θα πάρω ένα ποτό». Μετά είπα, ‘Ω, Θεέ μου. Κι αν υπάρχει κάτι στα ποτά;’ Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Η Σπέλινγκ είπε ότι στη συνέχεια ζήτησε ένα αναψυκτικό για να είναι σίγουρη. Μετά από αυτό, είπε ότι την ξενάγησε στο διαμέρισμα και φέρεται να υπήρχαν κάποιες «κυρίες της νύχτας» μαζί με κάποια άλλα άτομα.

Στο τέλος ανέφερε πως παρά τη χρήση ουσιών, ο Τσάρλι Σιν ήταν πάντοτε πολύ ευγενικός μαζί της.

Η Τόρι Σπέλινγκ και το OnlyFans

Σε προηγούμενο επεισόδιο του podcast, η Τόρι Σπέλινγκ  δήλωσε πως σκέφτεται να φτιάξει OnlyFans. Ο λόγος;

Να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών της. Η 51χρονη ηθοποιός έχει 5 παιδιά με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ, με τον οποίο χώρισε και από τότε η ζωή της έχει διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, και θέλει να τα στείλει στο πανεπιστήμιο.

«Θα χρειαστεί να κάνω OnlyFans για να τα βάλω στο πανεπιστήμιο», σημείωσε η Σπέλινγκ.

Η στοιχομυθία συνεχίστηκε αρχικά με την εξήγηση στον «boomer» πρωταγωνιστή του «Star Trek», που αγνοούσε την  ύπαρξη του ιστότοπου, περί τίνος πρόκειται. Ο 93χρονος σοκαρισμένος μάλιστα κάποια στιγμή ρώτησε αν οι συνδρομητές στο OnlyFans «αναζητούν μια σεξουαλική περιπέτεια;».

«Ναι, αλλά το OnlyFans μετατράπηκε… Τώρα υπάρχουν κωμικοί και σεφ και βίντεο και ο κόσμος πληρώνει», συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210».

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024