Η Πηγή Δεβετζή ήταν παντρεμένη από το 2006 έως το 2009 όπου πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της.

Ένα πολύκροτο διαζύγιο ωστόσο, που σχολιάστηκε αρκετά από τα μίντια.

«Τον τελευταίο καιρό πριν το διαζύγιο, είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον πρώην μου»

Έκτοτε, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο δύσκολος ήταν ο γάμος αλλά και για την ανάγκη της να  μην έχει καμία επαφή με τον πρώην σύζυγό της.

Σε μία νέα αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό OK!, η Πηγή Δεβετζή μίλησε για της λόγους που οδηγήθηκε στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

«Η σχέση μου είχε διαρκέσει συνολικά επτά χρόνια και ο γάμος τρία. Δεν άντεξα παραπάνω» εξομολογείται αρχικά.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να προχωρήσει στο διαζύγιο αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που είχαν αντιληφθεί τα λάθη και τα αρνητικά του γάμου της.

Το γράμμα του πατέρα της

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης, ο πατέρας της, της είχε στείλει ένα γράμμα στο οποίο της εξηγούσε τα αρνητικά του γάμου της.

Ένα γράμμα, που όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, «της άνοιξε τα μάτια».

«Είναι μεγάλη ιστορία. Αυτή τη δύναμη την πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος έβλεπε τα στραβά εκείνου του γάμου, αλλά εγώ όχι. Κάποια στιγμή μού έστειλε ένα γράμμα -το έχω φυλάξει, ο πατέρας μου πλέον δεν ζει- και τότε κατάλαβα πόσο δίκιο είχε. Αν κι είχα αποφασίσει να φύγω από εκείνον τον γάμο, το γράμμα του πατέρα μου με κινητοποίησε να πάρω την απόφαση πιο γρήγορα».

«Τον τελευταίο καιρό πριν το διαζύγιο, είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον πρώην μου. Γιατί ουσιαστικά εγώ ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ τα πλήρωνα όλα. Ο πατέρας μου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο και μέσω του γράμματος μου άνοιξε τα μάτια να δω καθαρά πώς είχαν τα πράγματα», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η Πηγή Δεβετζή απάντησε και στο εάν έγινε πιο επιφυλακτική με τους άνδρες μετά το διαζύγιό της.

«Όχι, καθόλου. Έχω να σου πω ότι είμαι πολύ των σχέσεων. Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις. Κι είμαι πάντα πιστή, αλλά θέλω ειλικρίνεια κι αλήθεια από τον άλλον».