Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τρία ζώδια δοκιμάζουν συνέχεια καινούρια πράγματα στο σεξ – Ποια είναι αυτά;

Τρία ζώδια δοκιμάζουν συνέχεια καινούρια πράγματα στο σεξ – Ποια είναι αυτά;

Μήπως είναι το δικό σας;

Το να είστε με έναν σύντροφο που είναι σεξουαλικά περιπετειώδης και πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα θα επεκτείνει τη σεξουαλική σας ζωή σε έναν κόσμο με όλες τις διαφορετικές δυνατότητες.

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία είναι πιο πρόθυμα να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο σεξ

Το σεξ μπορεί να είναι ένα θέμα ταμπού, αλλά είναι εγγεγραμμένο στον εγκέφαλό μας και όλοι σκέφτονται το σεξ.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία είναι πιο πρόθυμα να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο σεξ και να πειραματιστούν με τους συντρόφους τους.

Ποια είναι αυτά;

Αν είστε με έναν Καρκίνο, η έρευνα του 2019 «Sex & Intimacy Survey» διαπίστωσε ότι είστε τυχεροί.

Σχεδόν το 80% των Καρκίνων δηλώνουν ότι είναι πιο πιθανό να είναι περιπετειώδεις με τις τοποθεσίες και το 70% δηλώνουν ότι θα ήθελαν να βάλουν περισσότερη φαντασία στη σεξουαλική τους ζωή.

Αλλά σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι Καρκίνοι δεν είναι τα μόνα ζώδια που είναι πρόθυμα να εξερευνήσουν νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα.

Κριός

Ένας Κριός τείνει να βρίσκει την περιπέτεια οπουδήποτε και παντού. Δεν τους αρέσει να αισθάνονται βαρετοί ή στάσιμοι, γι’ αυτό και ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να ζωντανέψουν τη (σεξουαλική) τους ζωή. Με άλλα λόγια, αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι πάντα έτοιμο να δοκιμάσει νέα πράγματα μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Δέσιμο, κανείς;

«Οι Κριοί μένουν σε φόρμα για το σεξ, τελεία και παύλα», λέει στο Bustle η Jennifer Lakshmi Dove, αστρολόγος σχέσεων και life coach.

«Είναι ανοιχτοί στο να εξερευνήσουν όλες τις σεξουαλικές παραλλαγές του Κάμα Σούτρα, και εξαιτίας αυτού, θέλουν να βεβαιωθούν ότι το σώμα τους έχει την αντοχή να το εξερευνήσει αυτό μαζί σας».

Μόλις ένας Κριός αποφασίσει ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, είναι πρακτικά τελειωμένη υπόθεση.

Δίδυμοι

Ανοιχτόμυαλοι και έμφυτα περίεργοι, οι Δίδυμοι είναι σχεδόν έτοιμοι για τα πάντα. Βρώμικη συζήτηση, BDSM, swinging… πείτε το, και ένας Δίδυμος πιθανώς θέλει να το δοκιμάσει (ή το έχει ήδη κάνει).

«Αν ένας Δίδυμος ξέρει ότι ενδιαφέρεστε και έχει δημιουργήσει μια σύνδεση μαζί σας μέσω της συζήτησης, δεν υπάρχει επιστροφή από την ποσότητα της σεξουαλικής μεταβλητότητας που είναι πρόθυμος να εξερευνήσει μαζί σας», λέει η Dove.

Αυτό το ζώδιο του αέρα έχει τη συνήθεια να βαριέται εύκολα, γι’ αυτό και αναζητούν συνεχώς τρόπους για να προσθέσουν λίγη έξαψη στη ζωή τους.

Ο Kyle Thomas, αστρολόγος διασημοτήτων, δήλωσε στο παρελθόν στο Elite Daily: «Οι Δίδυμοι χρειάζονται αυθορμητισμό, αλλαγή και ενθουσιασμό».

Τοξότης

Ο τοξότης βρίσκεται σε ένα συνεχές κυνήγι περιπέτειας. Συχνά καθοδηγούμενο αποκλειστικά από το συναίσθημα, αυτό το ζώδιο της φωτιάς θεωρείται το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, πάντα έτοιμο να πειραματιστεί (και να διαπρέψει) σε κάτι νέο. Αναζητούν πάντα μια πιο έντονη συγκίνηση.

Όταν πρόκειται για σεξ, οι περισσότεροι Τοξότες μοιράζονται το ίδιο μότο: Θα δοκιμάσουν τα πάντα μια φορά. Για αυτό το ζώδιο της φωτιάς, το βαρετό σεξ δεν αποτελεί ποτέ επιλογή. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουν μια πολύ συναρπαστική χρονιά μπροστά τους.

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024