Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μάστορας: Η selfie με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε σκάφος

Χρήστος Μάστορας: Η selfie με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε σκάφος

Συνεχίζει τις διακοπές του το αγαπημένο ζευγάρι.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν.

Ο τραγουδιστής ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την αγαπημένη του

Το ζευγάρι την Πέμπτη 1η Αυγούστου γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε τις πιο όμορφες στιγμές τους.

«Καλή μας επέτειο μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε η επιχειρηματίας και το μοντέλο κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.

Καθώς συνεχίζουν τις κοινές τους διακοπές, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την αγαπημένη του πάνω σε ένα σκάφος.

Σε αυτήν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ξαπλωμένη στο σκάφος, ενώ ο Χρήστος Μάστορας στέκεται όρθιος, και τραβάει μία selfie.

Οι διακοπές στη Σίφνο και οι ρομαντικές στιγμές

Πρόσφατα, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πραγματοποίησαν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σίφνο και μέσα από τα βίντεο που ανέβασαν περπατούσαν στα σοκάκια αγκαλιασμένοι δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως παρόλο που στα σοκάκια του νησιού υπήρχε πολύς κόσμος, ο Χρήστος Μάστορας είχε συνεχώς το κορίτσι του αγκαλιά και δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσά τους.

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES δεν ντρέπεται να εκφράζει συχνά τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του.

Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο TikTok δείχνει στιγμές τους στην παραλία, ενώ στο τέλος εμφανίζεται να κουβαλάει την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πλάτη του και λέει: «Δεν μ’ αρέσει να περπατάει η γυναίκα μου… Ένας άντρας πρέπει να σέβεται!».

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Υπάρχω» με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν πέρα από τον Χρήστο Μάστορα, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου.

Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024