Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πώς να συνδυάσετε το μπικίνι σας σαν γνήσιο It girl

Πώς να συνδυάσετε το μπικίνι σας σαν γνήσιο It girl

Αν και το μπικίνι από μόνο του είναι ήδη εντυπωσιακό, η πραγματική πρόκληση είναι να το αναδείξετε με τα σωστά αξεσουάρ στην παραλία.

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει στην κορύφωσή του και τις διακοπές να είναι σε πλήρη εξέλιξη, ήρθε η στιγμή να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση! Ήλιος, θάλασσα και βουτιές είναι στο πρόγραμμα, και είναι η τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε τον καιρό χωρίς άγχη. Στις διακοπές, το μόνο που χρειάζεστε είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω σας την καθημερινή ρουτίνα.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία «less is more», ετοιμαστείτε να κάνετε το μπικίνι σας το απόλυτο αστέρι του καλοκαιριού! Ενώ είστε μακριά από το νερό, το μπικίνι σας μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στη στεριά, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε με στιλ. Ο μόνος κανόνας είναι: πρώτα το μπικίνι, μετά τα υπόλοιπα.

Αν και το μπικίνι από μόνο του είναι ήδη εντυπωσιακό, η πραγματική πρόκληση είναι να το αναδείξετε με τα σωστά αξεσουάρ στην παραλία, μετατρέποντας το σε ένα εντυπωσιακό σύνολο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν θέλουμε όλοι να νιώθουμε σαν fashion icons στην παραλία; Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε 7 συμβουλές styling από τα αγαπημένα μας it-girls και influencers. Αυτές οι συμβουλές θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε το μπικίνι σας το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του καλοκαιρινού σας look.

Mαξιμαλισμός

Μην διστάσετε να συνδυάσετε το μονόχρωμο μπικίνι σας με πολύχρωμα κομμάτια όπως κροσέ γιλέκα και σορτσάκια όπως κάνουν οι πιο τολμηρές, μαξιμαλίστριες fashionistas. Προσθέστε μια extra fun πινελιά με την προσθήκη jelly shoes, τα οποία αποπνέουν ούτως ή άλλως παιδική ανεμελιά και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ακόμα, ψάθινα bucket καπέλα και ιδιαίτερα κοσμήματα θα απογειώσουν το bikini outfit σας.

 California Girl

Τίποτα δεν λέει «Miss Americana» όπως ένα καλό τζιν σορτς και ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Προτιμήστε ένα με έξυπνο μήνυμα και ολοκληρώστε κάνοντας layering από αλυσίδες με διάφορα charms στον λαιμό.

Body Chains

Εκτός από τα χρυσά κοσμήματα ένας σέξι τρόπος να αναδείξετε το μαύρισμά σας είναι με την προσθήκη μιας (ή και περισσότερων) body chain.

@kyliejenner/Instagram

Vintage vibes

Αν θέλετε να το ζήσετε όπως η Kendall Jenner στην φωτογραφία δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα κλασικό μπικίνι, να φορέσετε ένα μαντήλι στο κεφάλι και οβάλ γυαλιά ηλίου. Έτοιμες.

Overall over bikini

Ποιος είπε ότι η σαλοπέτα -η οποία επιτρέφει δυναμικά στην μόδα- δεν μπορεί να φορεθεί και στην παραλία πάνω από το μικροσκοπικό μπικίνι μας;

Beach glam

To κροσέ φόρεμα, ειδικά σε ουδέτερα λευκό ή μαύρο έχουν γίνει συνώνυμα του glam στην παραλία. Συνδυάστε με εντυπωσιακά καπέλα και κοσμήματα για να πάτε απ΄την παραλία στο beach bar.

Boho look

Aν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα bikini look με boho vibe τότε αυτό που έχετε να κάνετε είανι να επιλέξετε ένα τριγωνικό μπικίνι με κάποιο αφηρημένο σχέδιο και όχι ιδιαίτερα φωτεινή απόχρωση. Φορέστε με μαξι φούστα και καπέλο σε στιλ cowboy και φυσικά cord necklace στον λαιμό.

Πηγή: Grace

Sports in

Αποθεωτική υποδοχή στον Μίλτο Τεντόγλου – Οι αγκαλιές και τα πειράγματα στον χρυσό Ολυμπιονίκη (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό και έγινε δέκτης αποθεωτικής υποδοχής από τους συναθλητές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024