Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αδρεναλίνη στα ύψη με flyboard: Γιατί να το δοκιμάσεις

Αδρεναλίνη στα ύψη με flyboard: Γιατί να το δοκιμάσεις

Το flyboard προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Φανταστείτε να πετάτε πάνω από το νερό, νιώθοντας την αδρεναλίνη καθώς αψηφάτε τη βαρύτητα και εκτελείτε παράτολμα κόλπα. Αυτή είναι η ουσία του flyboarding.

Το Flyboard είναι ένα συναρπαστικό θαλάσσιο άθλημα που συνδυάζει τη συγκίνηση του τζετ σκι με την ευχαρίστηση της πτήσης.

Για να ζήσετε τη συγκίνηση του flyboard, θα χρειαστείτε κάποιο βασικό εξοπλισμό. Πρώτον, θα χρειαστείτε ένα flyboard, το οποίο είναι μια ειδικά σχεδιασμένη σανίδα που προσαρμόζεται στα πόδια σας. Το flyboard συνδέεται με έναν εύκαμπτο σωλήνα που συνδέεται με ένα τζετ σκι.

Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα κράνος και ένα σωσίβιο για λόγους ασφαλείας. Αυτά θα σας προστατεύσουν σε περίπτωση ατυχήματος ή πτώσης. Μόλις αποκτήσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα είστε έτοιμοι να απογειωθείτε και να ζήσετε την αδρεναλίνη της περιπέτειας του flyboarding.

Και φυσικά αφού έχετε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για το φανταστικό αυτό άθλημα μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε μια action camera με τα απαραίτητα αξεσουάρ της για να καταγράψετε κάθε σας «άλμα» πάνω από το νερό.

Δοκιμάστε το Goxtreme Waterproof Floating το απαραίτητο αξεσουάρ για την δημιουργία διπλής οπτικής πάνω και κάτω από το νερό. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί για αποφυγή των γρατζουνιών, , είναι ιδανικό για την βέλτιστη με ειδική χειρολαβή Οι λήψεις γίνονται φαντασμαγορικές καθώς βοηθά στην διεύρυνση του φακού χωρίς να τον παραμορφώνει και βελτιώνει την λήψη εντός και εκτός νερού, αμβλύνοντας την γωνία λήψης της κάμερας.

Όποιο θαλάσσιο σπορ και να επιλέξτε εμείς βρήκαμε τις καλύτερες action cams για απίστευτες λήψεις.

Action Camera DV124 4K Ultra HD Υποβρύχια με Θήκη με WiFi με Οθόνη 2″ Μαύρο
Η Action camera 4K SPORTS Ultra HD DV διαθέτει οθόνη LCD 2” (960 x 240 Pixels) και ευρυγώνιο φακό (Super Wide Angle Lens) με γωνία θέασης 170 μοιρών.

Επιπλέον, διαθέτει Zoom 4x και μικρόφωνο/ηχείο. Η μπαταρία της είναι αποσπώμενη με χωρητικότητα 900mAh Li-ion, προσφέροντας διάρκεια εγγραφής περίπου 1.5 ώρες και χρόνο φόρτισης περίπου 2 ώρες. Έχει υποδοχές Micro HDMI για απευθείας σύνδεση με τηλεόραση και USB 2.0, ενώ μπορεί επίσης να συνδεθεί και να ελεγχθεί μέσω WiFi.

Η θήκη της είναι αδιάβροχη έως 30 μέτρα, και οι διαστάσεις της κάμερας είναι 29,8×59,2×41. Η κάμερα έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης micro SD έως 64GB.

Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια με WiFi με Οθόνη 2″ Μαύρο

Η νέα action κάμερα AT-Q80TR αποτελεί τον τέλειο σύντροφο για τις περιπέτειές σας, προσφέροντας απίστευτες δυνατότητες για την καταγραφή των πολύτιμων σας στιγμών. Αυτό το καινοτόμο μοντέλο διαθέτει δύο εξαιρετικά σημαντικές οθόνες – μια στο πίσω μέρος και μια στο μπροστινό πάνελ, που συνδυάζουν λειτουργικότητα και άνεση.

Με την άνετη και ανθεκτική τσάντα που παρέχουμε μαζί με την κάμερα, μπορείτε να την προστατεύετε από εξωτερικές επιρροές και να τη φέρετε παντού μαζί σας.

Action Camera Akaso V50 Elite 4K Ultra HD Υποβρύχια με Θήκη με Οθόνη 2″ Μαύρο

Η κάμερα Akaso V50 Elite μπορεί να αποτυπώσει βίντεο με την υψηλότερη ανάλυση σε συνδυασμό με τον υψηλότερο ρυθμό καρέ που έχετε δει ποτέ σε action camera, 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Είναι κατάλληλη για να καταγράφετε τις περιπέτειες σας ενώ κάνετε σκι, κολύμβηση, καγιάκ, σκοποβολή, ποδηλασία, αναρρίχηση και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα για να καταγράφετε τα ταξίδια σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική ταινία με τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες σας.

Επίσης, μπορείτε να καταγράψετε βίντεο και να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με την κάμερα.

Action Camera GoPro Hero12 + Accessories Bundle 5K Υποβρύχια με Οθόνη Μαύρο

Η HERO12 Black κάνει τη λήψη απίστευτης ποιότητας εικόνας εξαιρετικά απλή. Αποκτήστε επαγγελματική εμφάνιση για οτιδήποτε τραβάτε με βίντεο 5,3K στα 60FPS. Και μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα τα υψηλής ανάλυσης βίντεο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα μπορείτε να λάβετε ζωντανές φωτογραφίες με μεγάλη ανάλυση από δραστηριότητες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο σας. Μην ανησυχείτε ποτέ για το χρονοδιάγραμμα της τέλειας λήψης. Είναι πολύ εύκολο να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, έτοιμες για κοινή χρήση και έτοιμες για το κάδρο, απευθείας από το υψηλής ανάλυσης βίντεο σας.

Action Camera 4K ACXU400 Αδιάβροχη Wi-Fi Μπλε

Με την αδιάβροχη Action Camera  ACU-400 μπορείτε να καταγράφετε εύκολα και οικονομικά τις extreme εμπειρίες σας και να τις μεταφέρετε μέσω WIFI στο κινητό σας αλλά και σε όποια smart συσκευή διαθέτετε. Εχει έξυπνο remote control για να μπορείτε να τη διαχειρίζεσαι ασύρματα!

Καταγραφή Full HD video και ενσωματωμένη οθόνη LCD 2″, αντοχή στο νερό έως και 30 μέτρα βάθος, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που έχετε πάντα μαζί στην παραλία, στην πισίνα, στο ψάρεμα, στα χόμπι σας, στα αθλήματα και όχι μόνον…

Midland H3+ Action Cam
Η Midland H3+ είναι μια αδιάβροχη action camera με ανάλυση Full-HD για να μπείτε στον κόσμο της δράσης, σε πολύ προσιτή τιμή. Είναι αδιάβροχη έως τα 30 μέτρα βάθος χάρη στο αδιάβροχο περίβλημα που διαθέτει.

Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες για να σας βοηθήσει να καταγράψετε τις καλύτερες στιγμές σας, με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Είτε ψάχνετε, λοιπόν, τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα θαλάσσια αθλήματά σας είτε τις καλύτερες action cams για φανταστικές λήψεις όλα θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και συμφέρουσες τιμές.

Κάντε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και όλα σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν άμεσα και στην ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Sports in

«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

Το In.gr βρήκε δύο μέλη της Team Hellas του στίβου, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον Μιχάλη Αναστασάκη και μίλησε μαζί τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, την επομένη της πρώτης θέσης στο μήκος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024