Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τα 9 καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης

Τα 9 καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης

Οι καλοκαιρινές διακοπές θέλουν και τα κατάλληλα βιβλία... Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα!

Εκτός από την χαλάρωση, την ξεκούραση και την διασκέδαση, οι καλοκαιρινές διακοπές μας προσφέρουν την πολύτιμη ευκαιρία για αναστοχασμό. Μέσα από αυτές τις μικρές στιγμές ησυχίας καταφέρνουμε να βλέπουμε τα πράγματα από απόσταση, να επαναπροσδιορίζουμε και να οργανωνόμαστε για το μέλλον, εστιάζοντας στην συναισθηματική και ψυχική μας ευεξία. Μάλιστα τα βιβλία αυτοβελτίωσης πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να την ενισχύσουμε.

Ειδικά εάν αγαπάτε το διάβασμα, τότε μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα ισχυρό εργαλείο για τη εσωτερική θεραπεία και την προσωπική σας ανάπτυξη, που μπορεί να γίνει από την άνεση του σπιτιού ή της… ξαπλώστρας. Εάν το καλοσκεφτείτε, τα βιβλία έχουν την ικανότητα να μας μεταφέρουν σε διαφορετικούς κόσμους, να μας παρουσιάζουν νέες προοπτικές και να μας προσφέρουν μια αίσθηση συντροφικότητας.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, το γεγονός ότι τα βιβλία αυτοβελτίωσης μπορούν να αξιοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να πλοηγηθούμε στα συναισθήματα και τις εμπειρίες μας. Εάν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε. Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα, τα οποία θα τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε βιβλία αυτοβελτίωσης ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του

Πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, εκδόθηκε ένα βιβλίο που κατόρθωσε, από τότε μέχρι σήμερα, να μεταμορφώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο τίτλος του: «Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του». Ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να νιώσει συγκλονισμένος από την ιστορία του Τζούλιαν Μαντλ, του πάμπλουτου μεγαλοδικηγόρου που είδε σε μια στιγμή την πορεία της ζωής του να ανατρέπεται και να οδηγείται ένα βήμα πριν το θάνατο.

Ένα σχεδόν μοιραίο έμφραγμα στην αίθουσα του δικαστηρίου… Η συνταρακτική αυτή εμπειρία θα αποτελέσει την αφορμή για να εγκαταλείψει για πάντα τον υλικό κόσμο και να ταξιδέψει προς την Ανατολή αναζητώντας τον ουσιαστικό σκοπό της ζωής του…

Το βιβλίο του Robin Sharma «Ο Μοναχός Που Πούλησε Τη Ferrari Του» τυπώθηκε αρχικά σε λίγα αντίτυπα, πολύ σύντομα όμως σημείωσε τεράστια επιτυχία και έγινε ανάρπαστο. Μεταφράστηκε σε περισσότερες από εβδομήντα γλώσσες. Το μήνυμα του βιβλίου, αν και απλό, κρύβει μεγάλη δύναμη μέσα του γιατί είναι ένα μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας.

Σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η επιτυχία του σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια παραβολή που εμπνέει, προσφέροντας όχι μόνο απαντήσεις σε κάποια από τα μεγάλα ερωτήματα της καθημερινής ζωής αλλά και πρακτικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε εσωτερικό πλούτο, ζωντάνια, ευτυχία και εσωτερική γαλήνη, και να ζήσετε μια ζωή για την οποία θα είστε περήφανοι.

Το Δώρο

Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς. Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.

ΤΟ ΔΩΡΟ εκτυλίσσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι,
με τον τρόπο με τον οποίο ζεις. Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή, ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.

Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας

Ο Άντονι Ρόμπινς, κορυφαίος και πρωτοπόρος «δάσκαλος», μοιράζεται μαζί μας τις αποτελεσματικότερες στρατηγικές και τεχνικές του με στόχο να αποκτήσουμε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής μας: τη συναισθηματική, νοητική και σωματική μας κατάσταση, τις σχέσεις μας, την καριέρα μας και τα οικονομικά μας.

Αναγνωρισμένος ειδικός στην Ψυχολογία της Αλλαγής, ο Άντονι Ρόμπινς μας προσφέρει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, που αποτελείται από σαφή και απλά βήματα, και μας διδάσκει θεμελιώδη μαθήματα αυτοκυριαρχίας, που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε το σκοπό μας, να ελέγξουμε τη ζωή μας και να δαμάσουμε τις δυνάμεις που διαμορφώνουν το πεπρωμένο μας.

Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων

Στις 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων, ο Stephen R. Covey παρουσιάζει μια ολιστική, ολοκληρωμένη, επικεντρωμένη σε αρχές προσέγγιση για την επίλυση προσωπικών και επαγγελματικών προβλημάτων.

Με διεισδυτικές επισημάνσεις και χαρακτηριστικές αληθινές ιστορίες, ο Covey καλύπτει βήμα προς βήμα τη διαδρομή για να φτάσουμε να ζούμε με δικαιοσύνη, ακεραιότητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

The Subtle Art of Not Giving A F*ck: Η Ευγενής Τέχνη του να τα Γράφεις Όλα στα…!

Σ αυτόν τον καθοριστικό -για τη νέα γενιά- οδηγό αυτοβελτίωσης, ένας σούπερσταρ blogger μας αποκαλύπτει πως το κλειδί για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι είναι να σταματήσουμε να προσπαθούμε να είμαστε «θετικοί» όλη την ώρα. Αντ αυτού, να γίνουμε καλύτεροι στον χειρισμό των αντιξοοτήτων.

Για δεκαετίες μας λένε πως η θετική σκέψη είναι το κλειδί μιας χαρούμενης, εύπορης ζωής. «Στο διάολο η θετικότητα», λέει ο Μαρκ Μάνσον. «Ας είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές τα πράγματα είναι σκατά και πρέπει να ζήσουμε με αυτό». Τα περασμένα χρόνια, ο Μαρκ Μάνσον, μέσω του εξωφρενικά δημοφιλούς του blog, προσπαθεί να διορθώσει τις απατηλές προσδοκίες που έχουμε για τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Τώρα φέρνει την σκληρά-κερδισμένη σοφία του σε αυτό το βιβλίο.

Ένα Τίποτα μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι μας, το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει σίγουρες μεθόδους που θα μας απογειώσουν! Παραθέτοντας έγκυρα πορίσματα της βιολογίας, της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης, ο James Clear, ένας από τους διεθνώς κορυφαίους ειδικούς, μας μαθαίνει με ακρίβεια τις κατάλληλες στρατηγικές για να αποκτήσουμε καλές συνήθειες, να ξεφορτωθούμε τις κακές και να κυριαρχούμε στη συμπεριφορά μας, ώστε να οδηγηθούμε σε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Επιπλέον, στις σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνονται αληθινές ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν: «Χρυσοί Ολυμπιονίκες», βραβευμένοι καλλιτέχνες, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί που έσωσαν ζωές και διάσημοι κωμικοί, που όλοι ακολούθησαν τη στρατηγική των μικρών βημάτων για να διακριθούν στον τομέα τους και να κατακτήσουν την κορυφή.

Οδηγός Αυτοπεποίθησης

Ένας συνοπτικός οδηγός για την Αυτοπεποίθηση που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη σχέση σας με τον φόβο, να κατανοήσετε τις αξίες σας και να καλλιεργήσετε την αυτοπεποίθησή σας με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Με προσιτές αλλά εξειδικευμένες συμβουλές και ασκήσεις αποτελεί έναν ανεκτίμητο μίνι οδηγό που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε αυτοπεποίθηση.

Το Βουνό Είσαι Εσύ

Οι αυτοϋπονομευτικές συμπεριφορές είναι ένας από τους συνηθέστερους λόγους που αντιστεκόμαστε σε κάθε προσπάθεια αλλαγής. Ωστόσο, αν συνειδητοποιήσουμε τις καταστροφικές μας συνήθειες και ενισχύσουμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη, μπορούμε να απαλλαγούμε από κατάλοιπα παλαιότερων εμπειριών, να αγαπήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να ενεργούμε σύμφωνα με αυτή παύοντας να στεκόμαστε εμπόδιο στον ίδιο μας τον δρόμο και στην πραγμάτωση των στόχων μας.

Επί αιώνες, η εικόνα του βουνού χρησιμοποιείται ως αλληγορία για όλες τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, ειδικά εκείνες που θεωρούμε αδύνατον να υπερβούμε. Για να ανεβούμε το βουνό μας, ουσιαστικά χρειάζεται να εντοπίσουμε το εσωτερικό μας τραύμα, να το ανασύρουμε στην επιφάνεια, να γίνουμε ανθεκτικότεροι και να προσαρμόσουμε κατάλληλα τις τεχνικές για την ανέλιξή μας. Στο τέλος, δεν θα έχουμε κυριεύσει το βουνό, αλλά θα έχουμε γίνει κύριοι του εαυτού μας.

Το κλαμπ των 5 π.μ.

Ο Robin Sharma, ειδικός σε θέματα κορυφαίας ηγεσίας και υψηλής απόδοσης, παρουσίασε την ιδέα του Κλαμπ των 5 π.μ. πριν από είκοσι χρόνια. Μέσα από μια μαγευτική –και συχνά διασκεδαστική– ιστορία για δύο αγνώστους που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους και συναντούν έναν εκκεντρικό μεγιστάνα που γίνεται ο κρυφός μέντοράς τους, Το Κλαμπ των 5 π.μ. θα σας δείξει:

Πώς ξεκινούν το πρωινό τους οι σπουδαίες μεγαλοφυΐες, οι τιτάνες των επιχειρήσεων και οι σοφότεροι άνθρωποι του κόσμου, για να παράγουν εκπληκτικά επιτεύγματα. Μια σχεδόν άγνωστη συνταγή που μπορείτε να ακολουθήσετε αμέσως για να ξυπνάτε νωρίς νιώθοντας εμπνευσμένοι, εστιασμένοι και πλημμυρισμένοι με πυρετώδη ορμή ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα. Μια μέθοδο βήμα βήμα για να διασφαλίσετε τις πιο ήσυχες ώρες στο χάραμα και να έχετε χρόνο για εξάσκηση, για προσωπική ανανέωση και ανάπτυξη.

Μια πρακτική βασισμένη στη νευροεπιστήμη, που αποδεδειγμένα θα σας βοηθήσει να ξυπνάτε πιο εύκολα την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται και θα σας δίνει πολύτιμο χρόνο για να σκέφτεστε, να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας και να αρχίζετε την ημέρα σας ήρεμα και χωρίς άγχος.

«Μυστικές τακτικές» για να υπερασπίζεστε τα χαρίσματα, τα ταλέντα και τα όνειρά σας ενάντια στους ψηφιακούς περισπασμούς και στις εκτροπές για ασήμαντα πράγματα, προκειμένου να έχετε καλή τύχη, επιρροή και μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο.

Sports in

«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

Το In.gr βρήκε δύο μέλη της Team Hellas του στίβου, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον Μιχάλη Αναστασάκη και μίλησε μαζί τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, την επομένη της πρώτης θέσης στο μήκος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024