ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Είναι ο «λύκος» που κλήθηκε να «φυλάξει τα πρόβατα» στο ΕΣΥ
«Ήταν αυτός που παρακαλούσε να μην του πάρει η τρόικα τη 'δόξα' για τις απολύσεις γιατρών!», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε – ξανά – μεταξύ γιατρών και του υπουργού Υγείας, απαντά με μία σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε γιατρούς του νοσοκομείου της Κω, που διαμαρτύρονταν για την εγκατάλειψη του νοσηλευτικού ιδρύματος από το κράτος, αφού τους προειδοποίησε πως «ξέρω να φωνάζω και εγώ, και καλύτερα από σένα», κατέληξε να δηλώνει πως «με ψηφίζουν 18 χρόνια!».
«Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εκπλήσσεται επειδή ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, του άσκησε κριτική για τον άθλιο τρόπο με τον οποίο για μια ακόμη φορά απευθύνθηκε σε εργαζόμενους του δημοσίου συστήματος υγείας», σημειώνει η Κουμουνδούρου.
«Είναι ο ‘λύκος’ που κλήθηκε να ‘φυλάξει τα πρόβατα’»
Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Δυσκολεύεται να κατανοήσει το γιατί; Ίσως διότι πρόκειται για τον υπουργό που όταν δεν βρίζει τους εργαζόμενους του κλάδου ως ‘κάφρους’, επιδίδεται συστηματικά στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας, οδηγώντας σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, αλλά και το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει για τον Άδωνι Γεωργιάδη πως «έχει στο βιογραφικό του το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων και άλλων δημόσιων δομών υγείας, τη συρρίκνωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων από την υγειονομική και φαρμακευτική περίθαλψη σε περίοδο οικονομικής κρίσης».
«Ήταν αυτός που παρακαλούσε να μην του πάρει η τρόικα τη ‘δόξα’ για τις απολύσεις γιατρών!», σημειώνει, επίσης, προσθέτοντας πως ο κ. Γεωργιάδης «είναι ο ‘λύκος’ που κλήθηκε να ‘φυλάξει τα πρόβατα’, αυξάνοντας τα κόστη για τους πολίτες, εισάγοντας στο δημόσιο επεμβάσεις επί πληρωμή, ασκώντας μια αντικοινωνική πολιτική στο φάρμακο».
Για να καταλήξει πως «είναι σίγουρο ότι θα επιμείνει σε αυτή την πορεία. Και σε αυτή την πορεία θα βρίσκει συνεχώς απέναντι και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του».
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!
- Ποιος αντέχει την κανονικότητα; Σίγουρα όχι η τελευταία, ανδρική συλλογή του Dior
- «Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας της 52χρονης που έχασε τη ζωή της στην κακοκαιρία – «Κάποιοι φταίνε»
- ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του in: Η κοινωνία απαιτεί λογοδοσία – Η κυβέρνηση οργανώνει τη συγκάλυψη των υποκλοπών
