Με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε νοσοκομεία των Δωδεκανήσων και τη συνάντηση με τους υγειονομικούς, όπου επικράτησε ένταση, ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να σχολιάσει μέσω ανάρτησής του τη στάση του υπουργού Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε γιατρούς του νοσοκομείου της Κω, που διαμαρτύρονταν για την εγκατάλειψη του νοσηλευτικού ιδρύματος από το κράτος, αφού τους προειδοποίησε πως «ξέρω να φωνάζω και εγώ, και καλύτερα από σένα», κατέληξε να δηλώνει πως «με ψηφίζουν 18 χρόνια!».

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους ‘κάφρους’ και τα ‘ανθρωπάκια’ που σώζουν ζωές). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή», έγραψε στη σχετική ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δίκαιο να διαβάζω αυτή την ανάρτηση…;»

Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει στον κ. Κασσελάκη επίσης με μία ανάρτηση στο Χ. Αναρωτιέται εάν είναι «δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο…;».

Σχολιάζει επίσης το γεγονός πως παρά την ξεκάθαρη δήλωση του κ. Κασσελάκη πως εάν συμπεριφερθεί ανάλογα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «θα φεύγει την ίδια στιγμή», ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να είναι μέλος του κόμματος παρά τις κατηγορίες σε βάρος της βουλεύτριας Αθηνάς Λινού.

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού:

Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους; Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη. Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον @pavpol2222, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: