«Το δημόσιο σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στις δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο της Καλύμνου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει στα νοσοκομεία των Δωδεκανήσων, ο υπουργός υγείας έφτασε σήμερα στο νησί της Ρόδου. Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ρόδου.

«Το δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα»

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός υγείας ανέφερε «Μου δίνεται η ευκαιρία έξω από την πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων εβδομάδων να πω ότι δεν έχει γίνει ευθέως αντιληπτό και φταίμε κι εμείς φταίω κι εγώ γι΄αυτό.»

Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα. Το δημόσιο σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο». Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε ικανοποιημένος σχετικά με τις εφημερίες που γίνονται στο νοσοκομείο της Καλύμνου από ιδιώτες παθολόγους και ανασθησιολόγους.

Δείτε το βίντεο