Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φαριόλι ενόψει Παναθηναϊκού: «Οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100%»

Φαριόλι ενόψει Παναθηναϊκού: «Οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100%»

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την κατάσταση του Άγιαξ και για την αλλαγή νοοτροπίας που χρειάζεται η ομάδα του.

Ο προπονητής του Άγιαξ, Φραντσέσκο Φαριόλι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του Μπρόμπεϊ στην αποστολή, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά οι ποδοσφαιριστές του.

«Πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για τις μάχες στο γήπεδο. Αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε ο Φαριόλι στη συνέντευξη Τύπου

Για την παρουσία του Μπρόμπεϊ στην αποστολή, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για ν’ αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά οι ποδοσφαιριστές του:

«Το αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή και τον πήραμε μαζί μας. Μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής. Έκανε πολλή δουλειά. Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και έπρεπε πολύ σύντομα από το μηδέν ν’ αρχίσει να τρέχει με… 100 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτό είναι πάντοτε δύσκολο. Ωστόσο, οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100% της ετοιμότητάς τους. Ο Μπρόμπεϊ έκανε όσα έπρεπε και ήθελε να είναι μαζί μας στην Αθήνα».

Για τις απουσίες των Μπεργκβάιν και Ράσμουσεν:

«Οι παίκτες μου δεν θα πρέπει να λογίζονται μονάχα ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να είναι… σούπερ αθλητές. Πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για τις μάχες στο γήπεδο. Αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Το δουλεύουμε κάθε μέρα. Πρέπει να δουλεύουμε και στο πνευματικό κομμάτι. Είναι μια νέα πραγματικότητα αυτή για τους ποδοσφαιριστές μου. Εξελισσόμαστε. Είμαι χαρούμενος με όσα βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις».

Sports in

«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

Το In.gr βρήκε δύο μέλη της Team Hellas του στίβου, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον Μιχάλη Αναστασάκη και μίλησε μαζί τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, την επομένη της πρώτης θέσης στο μήκος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024