Ψύχραιμος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα-σοκ της ΑΕΚ από τη Νόα στην Αρμενία.

Ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και έδωσε το σύνθημα για ανατροπή στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Ηταν ξεκάθαρο. Το είδαν όλοι τι έγινε. Έχουμε δεχθεί έξι γκολ και όλα από δικά μας λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Θα περιμένουμε τη ρεβάνς για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να δείξουμε πράγματα.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις με ονόματα ή με λόγια. Εδώ θα πρέπει να επιμείνουμε στη δική μας φιλοσοφία και το πάθος που έχουμε δείξει δύο χρόνια. Επιθυμούμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και θα δώσουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας στο επόμενο παιχνίδι. Για την ΑΕΚ, την ιστορία της, για τον κόσμο μας, για εμάς».

Γκατσίνοβιτς: «Με πράξεις τώρα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε»

Με πράξεις πρέπει να… μιλήσουν τώρα εκείνος και οι συμπαίκτες του στη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νόα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Cosmote TV ο Μαγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος άσος τόνισε πως η ομάδα της Αρμενίας άξιζε τη νίκη και επισήμανε πως θα πρέπει οι παίκτες να αναλύσουν μεταξύ τους τι δεν πήγε καλά.

Όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στη Νόα. Άξιζε τη νίκη. Ηταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Δεν είναι εύκολο να μιλάς μετά από τέτοιες βραδιές. Γι’ αυτό επέλεξα να έρθω να μιλήσω εγώ. Θα πρέπει να αναλύσουμε μεταξύ μας τι δεν πήγε καλά. Με κάθε τρόπο θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στη Φιλαδέλφεια. Φυσικά ειμαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς. Πρέπει να το δείξουμε όμως με πράξεις, όχι με λόγια. Εχουμε τεχνικό τιμ και γκρουπ παικτών ικανό. Με πράξεις τώρα θα πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».