Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Στην Μπενφίκα για ακόμα ένα χρόνο ο Ντι Μαρία (pic)

Επίσημο: Στην Μπενφίκα για ακόμα ένα χρόνο ο Ντι Μαρία (pic)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, άλλαξε την αρχική του απόφαση να αποχωρήσει από τη Μπενφίκα, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό τελικά να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Λουζιτανούς για ακόμα ένα χρόνο

Ο Άνχελ Ντι Μαρία θα παραμείνει κάτοικος Λισαβόνας για ακόμα ένα χρόνο.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Λισαβόνα και στην Μπενφίκα, 13 χρόνια αφότου είχε αφήσει την πορτογαλική πρωτεύουσα, και ο 36χρονος εξτρέμ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ, που την περασμένη σεζόν είχε πετύχει 16 γκολ και είχε δώσει 15 ασίστ, σε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, συμφώνησε με τη διοίκηση των «αετών» και θα μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, υπογράφοντας νέο μονοετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ο Ντι Μαρία άλλαξε απόφαση

Ο Αργεντινός σταρ, αρχικά, σκεφτόταν να επιστρέψει στη χώρα του και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Ροζάριο Σεντράλ. Ο Ντι Μαρία αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειρας του μέχρι και το 2007, από την οποία πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα έναντι του ποσού των οκτώ εκατ. ευρώ και μετά έκανε σπουδαία διαδρομή στα ευρωπαϊκά γήπεδα με Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους.

Ο Ντι Μαρία όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην επιστρέψει στη Ροζάριο, μετά τις απειλές που δέχθηκε η οικογένεια του. Συμμορία κακοποιών, που φέρονται να συνδέονται με το εμπόριο ναρκωτικών στη γενέτειρα του, έστειλαν σειρά από απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια του, δηλώνοντας πως εάν επιστρέψει στην Αργεντινή για να παίξει στη Ροζάριο Σεντράλ θα σκότωναν ένα μέλος της οικογένειάς του.

Η αστυνομία συνέλαβε τους αποστολείς αυτών των μηνυμάτων, αλλά η οικογένεια του τον έπεισε να μην επιστρέψουν στο πρωτάθλημα της χώρας του, γι’ αυτό άλλωστε απέρριψε και πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ. Ετσι αποφάσισε να παίξει για έναν ακόμη χρόνο στην Πορτογαλία και στην Μπενφίκα.

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024