Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Εμβιλά η πρώτη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Καέν (pic)

Ο Εμβιλά η πρώτη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Καέν (pic)

Στη Ligue 2 και την Καέν θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος θα αποτελέσει και τη πρώτη μεταγραφή από τη στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ αγόρασε το πλειοψηφικό της πακέτο

Ενώ στην Ισπανία και στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται ο «παροξυσμός» για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γάλλος σούπερ σταρ σχεδιάζει το μέλλον της Καέν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έγινε ιδιοκτήτης της ομάδας της Ligue 2 και η Καέν ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή της, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος για μια τριετία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γαλλική ομάδα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού υπέγραψε στη Γουεστ Μπρομ, με τη φανέλα της οποίας είχε εννέα συμμετοχές έως το τέλος της σεζόν. Τώρα, ο 34χρονος Γάλλος μέσος επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Σεντ Ετιέν.

Η Καέν ιδρύθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1913 και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ έχει παίξει αρκετές σεζόν και στη Ligue 1.

Δείτε το δημοσίευμα

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024