Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μεϊτέ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ

Ο Μεϊτέ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ

Τέλος για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Σουαλιχό Μεϊτέ καθώς ο 30χρονος χαφ δεν αποδέχθηκε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αρνητική κατάληξη είχε για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Σουλιχό Μεϊτέ καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 30χρονος χαφ δεν έκανε αποδεκτή την τελική πρόταση του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν προτείνει στον Γάλλο άσο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, ωστόσο εκείνος απέρριψε την πρόταση και ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του αν και τα είχε βρει με την Μπενφίκα για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Το «όχι» του Μεϊτέ αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να στρέψει αλλού το βλέμμα του.

Πλέον ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επέμεινε πολύ για τη συγκεκριμένη υπόθεση λόγω της μεγάλης επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις για τον άξονά του.

Λουτσέσκου: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλησε να σταθεί στα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του, κρατώντας μόνο τα θετικά και περιμένει πλέον μία τελείως διαφορετική ρεβάνς στην Τούμπα.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, παίξαμε με μία καλή ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της. Εμείς είμαστε στην αρχή και προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα στην ένταση και την ταχύτητά μας. Πρέπει να περάσουμε από δύσκολα παιχνίδια για να φτάσουμε στον στόχο μας. Επίσης υπήρχε και μία ωραία ατμόσφαιρα που βοήθησε τη Μάλμε, οπότε ναι, είμαι ικανοποιημένος.

Το παιχνίδι ήταν ένα δύσκολο ματς, η Μάλμε μας γνώριζε. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν είχαμε την παρουσία που έπρεπε για τέτοιο ματς, δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση και αυτό μεταφέρει έλλειψη αντίδρασης. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε όμως, σα να γύρισε κάτι και παρουσιαστήκαμε πως είμαστε εδώ για να παίξουμε και να διεκδικήσουμε. Υπήρχαν διαστήματα που η Μάλμε ήταν πιο επιθετική, άλλες στιγμές εμείς. Ήταν ένα ωραίο ματς, βάζοντας κάτω όλα τα πράγματα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Sports in

Τι γίνεται στην περίπτωση που ένας αθλητής αρνείται να λάβει το μετάλλιό του;

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις αθλητών που αρνήθηκαν το μετάλλιό τους. Η μία έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 και η άλλη σε αυτούς του Πεκίνου το 2008

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024