Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μίλτος Τεντόγλου: «Υπόκλιση» από τον παγκόσμιο αθλητισμό – «Αυτοκρατορικός»

Μίλτος Τεντόγλου: «Υπόκλιση» από τον παγκόσμιο αθλητισμό – «Αυτοκρατορικός»

Άλλοι αθλητές μπορούν μόνο να τα ονειρεύονται… Για τον Μίλτο Τεντόγλου είναι η καθημερινότητά του!

Αριθμοί αδιανόητοι. 14 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου. Επιτεύγματα που εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο ονειρεύονται, ωστόσο ελάχιστοι τα καταφέρνουν.

Ένας από αυτούς είναι ο δικός μας, Μίλτος Τεντόγλου! Ο Έλληνας αθλητής έγραψε για ακόμα μια φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια από τις κορυφαίες μορφές του σύγχρονου αθλητισμού!

Μπορεί εκείνος να μην έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοσή του και να ήθελε κάτι παραπάνω από το άλμα στα 8,48 μέτρα, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να του «χαρίσει» το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παράλληλα, έγινε μόλις ο δεύτερος άλτης στην ιστορία, μετά τον Καρλ Λιούις, που κατάφερε να κερδίσει back to back πρώτες θέσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αξεπέραστος!

Tentoglou Airlines

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα κατορθώματα του Τεντόγλου έφυγαν από τα σύνορα… της Γαλλίας και ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο, με το παγκόσμιο αθλητισμό να υποκλίνεται στο μεγαλείο του Τεντόγλου!

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει» έγραψε ο λογαριασμός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, ενώ «αυτοκρατορικός» το μονολεκτικό σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

«Μπορεί κανείς να τον σταματήσει;» αναρωτιέται μέσα από τον επίσημους λογαριασμούς της στα social media η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου.

«Back to back» υπενθύμισε ο λογαριασμός στο Χ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πανηγύρι και στο Twitter

Εξίσου αποθεωτική ήταν η αντίδραση και των Ελλήνων χρηστών του Χ (πρώην Twitter) που εκτός από τα μπράβο και τα συγχαρητήρια για την επίδοση του Τεντόγλου, αναφέρθηκαν στις… tentoglou airlines, ενώ ξεχωριστή ήταν και η αναφορά στο ήθος του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη.

Sports in

Τι γίνεται στην περίπτωση που ένας αθλητής αρνείται να λάβει το μετάλλιό του;

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις αθλητών που αρνήθηκαν το μετάλλιό τους. Η μία έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 και η άλλη σε αυτούς του Πεκίνου το 2008

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024