Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θωμάς Χρήστου: «Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, ο Απόστολος θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό»

Θωμάς Χρήστου: «Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, ο Απόστολος θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό»

Ο πατέρας του Απόστολου Χρήστου, Θωμάς, έδωσε τη δική του απάντηση για τον Ολυμπιακό και το πόσο βοήθησε τον σπουδαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη να πρωταγωνιστεί…

Ο Απόστολος Χρήστου έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πόσο σπουδαίος αθλητής είναι, φτάνοντας στο ασημένιο μετάλλιο, μετά από μια σπουδαία εμφάνιση…

Στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο, ο αθλητής του Ολυμπιακού έκανε μία φανταστική κούρσα, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση και κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, δεύτερο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σε δηλώσεις του κατά την επιστροφή του στην χώρα μας αφιέρωσε το μετάλλιο στον Ολυμπιακό για τα 100 χρόνια, κάτι που φαίνεται να «ενόχλησε», με τον πατέρα του να δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Χρήστου με μία ανάρτηση στα social media έβαλε τους πάντες στη θέση τους, ευγνωμονώντας τον Ολυμπιακό για την βοήθεια και στην στήριξη στον γιο του όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχαν οι ερυθρόλευκοι ο γιος του θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είτε μας αρέσει είτε όχι …

Εάν δεν υπήρχε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο δρόμο του Απόστολου από το 2013 , ώστε να τον υποστηρίξει με την τεχνογνωσία ενός πρότυπου αθλητικού Οργανισμού και να τον προστατεύσει ο Απόστολος θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου!!!

Οι γονείς ήταν αδύνατο τότε να διαχειριστούν από μόνοι τους την αθλητική καριέρα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλητή Εφήβων το 2013 όταν όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία όπως και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα ήταν τότε σε κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης …

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κράτησε τον Απόστολο όρθιο στο κρίσιμο χρονικά σημείο της αθλητικής του καριέρας και σήμερα όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!».

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024