Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

«Ο Μίλτος είναι πρότυπο αλλά και σκληρός με τον εαυτό του»

Το In.gr βρήκε δύο μέλη της Team Hellas του στίβου, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον Μιχάλη Αναστασάκη και μίλησε μαζί τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, την επομένη της πρώτης θέσης στο μήκος

Οι δύο ρίπτες έχουν πάρει μέρος σε πολλές διοργανώσεις μαζί με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και καταθέτουν την μαρτυρία τους για τον Μίλτο Τεντόγλου, τον χαρακτήρα του, αλλά και τις εξωπραγματικές του επιδόσεις.

Φραντζεσκάκης και Αναστασάκης ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στο Παρίσι και πλέον με πιο χαλαρή διάθεση μίλησαν για τον 26χρον δις Ολυμπιονίκη και όσα έχει κάνει.

Για το χαρακτήρα του

Μιχάλης Αναστασάκης: «Eίναι φανταστικό παιδί και πολύ καλός στην παρέα. Από το Ρίο το 2016 τον θυμάμαι, όταν έμενε στο διπλανό δωμάτιο. Πλέον έχουμε ένα κοινό, βλέπουμε το ίδιο Anime. Αυτός με κόλλησε και βλέπουμε αυτή τη σειρά. Και φυσικά καταπληκτικός αθλητής και πρότυπο. Παλαιότερα σε μία συνέντευξη που είχα δώσει και έλεγα να δω τον Λεμπρόν. Τώρα λέω να δούμε και τον Μίλτο, γιατί και αυτός είναι πρότυπο.

Χρήστος Φραντζεσκάκης: «Ξεχωρίζω το ήθος του. Όταν είπε ότι δεν του άρεσε χθες ο αγώνας τον καταλαβαίνω. Στο Τόκιο, όταν έκλεψε το χρυσό, ήταν κάτι πραγματικά απίστευτο. Εχει ζήσει πραγματικά απίστευτα πράγματα, γι αυτό και κάποιες φορές είναι σκληρός με τον εαυτό του.

Μία χιουμοριστική στιγμή

Μιχάλης Αναστασάκης: «Χθες που ήμασταν όλοι μαζί, μετά την κατάκτηση του χρυσού, είχε έρθει και ήταν σα στενοχωρημένος. Και εγώ του έκανα πλάνα και του έλεγα μην στενοχωριέσαι , δεν έκανες και τίποτα και γελούσαμε όλοι…

Αγώνες του Μίλτου που ξεχώρισαν

Μιχάλης Αναστασάκης: «Στο Τόκιο ήμουν μέσα, γιατί είχα τελειώσει τον αγώνα μου και είδα το άλμα του τελικού. Χθες ήταν λίγο πιο αναμενόμενο. Το προηγούμενο είχε άλλη αξία επειδή ήταν το πρώτο. Και το 2018 ήμουν στο Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, στο πρώτο που πήρε. Υπέροχες στιγμές.«

Χρήστος Φραντεσκάκης: «Εκτός από τον χθεσινό θυμάμαι αυτόν στη Ρώμη, πριν λίγο καιρό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είχε πει ότι θα κάνει άλματα επάνω από το 8.40 , το έκανε. Είχε πει ότι θα αφήσει πίσω του τον Ιταλό πιτσιρικά Φουρλάνι, τον άφησε…

Για την αγάπη του κόσμου

Μιχάλης Αναστασάκης: «Τώρα τελευταία με ρωτάνε πολλοί για τον Μίλτο, όταν μαθαίνουν ότι είμαστε μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου. Και για τον Εμμανουήλ επίσης με ρωτάνε. Το γεγονός ότι έχει κερδίσει τα πάντα με το σπαθί του και έχει καταφέρει αυτό που έχει καταφέρει, είναι μεγάλο πράγμα. Για τον κόσμο είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα. »

Χρήστος Φραντζεσκάκης: «Πλέον τον ξέρει όλος ο κόσμος και τον αγαπά. Δεν είναι λίγες ι φορές που όταν μαθαίνουν ότι είμαστε συναθλητές, μας ρωτάνε γι΄αυτόν.»

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024