Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βούλτεψη: Οι πολίτες μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά

Βούλτεψη: Οι πολίτες μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά

«Οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους», είπε η Σοφία Βούλτεψη σε ερώτηση για την αύξηση της ακρίβειας

«Οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη απαντώντας σε ερώτηση, την ώρα που γινόταν συζήτηση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα για την ακρίβεια.

Ακόμη, η ίδια πρόσθεσε ότι «Μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά». Στη συνέχεια η ίδια έκανε μία σύγκριση σχετικά με τις τιμές του Βερολίνου, λέγοντας «Να σας πω τώρα που ήμουνα στο Βερολίνο, ένα σνίτσελ τόσο, τόσο παιδιά (σ.σ δείχνει με τα χέρια της το μέγεθος του σνίτσελ) έκανε 32 ευρώ και όχι σε ακριβό εστιατόριο».

Μεγάλη αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Αν και η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και επικρατεί αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί περί του 40%. Ο πρόεδρος συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης μιλώντας στο MEGA για την τουριστική κίνηση, υπογράμμισε πως οι Κυκλάδες είναι απλησίαστες ακόμα και εάν η αφετηρία είναι από την Κρήτη.

«Εάν έρθετε από Πειραιά υπάρχουν προσφορές. Μία οικογένεια (4 ατόμων) με καμπίνα, και αυτοκίνητο θα πληρώσει 450 ευρώ. Κατεβαίνει στα 310 στη ημερήσια, όπου έχουν βάλει πολλά. Θα βρουν και καταλύματα. Είναι μία λύση της τελευταίας στιγμής για το τετραήμερο.

Οι Κυκλάδες είναι απλησίαστες ακόμα και εάν πας από Κρήτη. Θα γίνει μία παρέμβαση τις επόμενες ημέρες από εμάς, να βάλλουν οι ακτοπλόοι μία έκπτωση για όσους κλείνουν νωρίς. Αυτό θα μπορούσε να δώσει μία λύση. Υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για Ιούλιο και Αύγουστο. Είμαστε 5% πάνω από πέρσι σε αεροπορικές θέσεις», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ την Πέμπτη

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024