Οι εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και ήδη και τα δύο στρατόπεδα ετοιμάζουν τους υποψηφίους τους για την προεκλογική εκστρατεία μεταξύ Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ. Ήδη δε έχουν αρχίσει οι πρώτες επιθέσεις.

Πρώτος ήταν ο πρώην πρόεδρος κατά την επιλογής της Χάρις στο πρόσωπο του Τιμ Ουόλζ. Κατόπιν αυτής, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος που επέλεξε η Κάμαλα Χάρις, χαρακτήρισε την Τρίτη τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανίκανο να υπηρετήσει τη χώρα, κατηγορώντας τον πως το μόνο που επιδιώκει είναι το προσωπικό του όφελος.

«Δεν έχει ιδέα τι είναι να υπηρετείς (το έθνος). Δεν έχει χρόνο γι’ αυτό, είναι πολύ απασχολημένος με το να εξυπηρετεί το δικό του συμφέρον», είπε ο κ. Ουόλζ κατά την πρώτη του προεκλογική εμφάνιση μαζί με την κυρία Χάρις στη Φιλαδέλφεια.

Η πρώτη επίθεση του Τραμπ κατά Γουόλς

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «επικίνδυνο αριστεριστή» τον Τιμ Γουόλς, αφού ανακοινώθηκε ότι ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότας θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλς είναι ένας επικίνδυνος αριστεριστής εξτρεμιστής και το όραμα της Χάρις και του Γουόλς» να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Καλιφόρνια συνιστά «τον εφιάλτη κάθε Αμερικανού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κάρολιν Λίβιτ, η εκπρόσωπος του επιτελείου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ