Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Flower nails: Η πιο χαριτωμένη τάση στα νύχια για να δοκιμάσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Flower nails: Η πιο χαριτωμένη τάση στα νύχια για να δοκιμάσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού

7 πανέμορφες προτάσεις μανικιούρ για να διαλέξετε

Τα φλοράλ σχέδια στα νύχια είναι trending εδώ και μερικούς μήνες -και δικαίως- αφού χαρίζουν μια παιχνιδιάρικη και χαριτωμένη νότα στο μανικιούρ σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία σχέδια που μπορείτε να δοκιμάσετε για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και θα σας χαρίσουν τις πιο ρομαντικές και γλυκές εμφανίσεις στην πόλη ή το νησί.

Πολύχρωμα λουλούδια

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι χρώμα θέλετε να έχουν τα φλοράλ νύχια σας, μπορείτε κάλλιστα να τα εντάξετε όλα στο μανικιούρ σας. Πώς; Σχηματίστε σε κάθε νύχι κι από ένα διαφορετικό χρωματικά λουλούδι, και πετύχετε αμέσως το πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό mani για το καλοκαίρι.

Φωτεινό μπλε

Το μπλε και οι πάμπολλες αποχρώσεις του είναι must φέτος, οπότε τι καλύτερο από το να τις εντάξετε στο φλοράλ μανικιούρ σας;! Βάψτε μερικά νύχια με ένα φωτεινό μπλε, κάντε στα υπόλοιπα γαλλικό πάλι με μπλε χρώμα, και προσθέστε πάνω τους μερικά μικροσκοπικά άνθη σε μαύρο και λευκό. Θα δημιουργηθεί αμέσως μια υπέροχη αντίθεση που θα χαρίσει λάμψη στα άκρα σας.

Μίνιμαλ φλοράλ

Αν θέλετε ένα λιτό αλλά όχι βαρετό mani, δοκιμάστε να σχηματίσετε στο κέντρο κάθε νυχιού από ένα μικροσκοπικό λουλούδι. Ή απλώς να κολλήσετε ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα λουλουδιού. Πρόκειται για ένα πανεύκολο μανικιούρ, που μπορείτε να πετύχετε και μόνες σας στο σπίτι.

Ηλιοτρόπια

Για ένα πρωτότυπο και άκρως ιδιαίτερο μανικιούρ, ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να ζωγραφίσει πάνω στα νύχια σας μικρά ηλιοτρόπια, σε πορτοκαλί και κίτρινους τόνους. Θα αποκτήσετε το πιο ηλιόλουστο και φωτεινό mani για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Γαλλικό με άνθη

Εάν σας αρέσει το γαλλικό μανικιούρ, αλλά θέλετε να το παραλλάξετε για να γίνει πιο διασκεδαστικό, τότε μπορείτε να βάψετε τις γραμμές με διάφορα χρώματα, και στη συνέχεια να προσθέσετε σε κάθε νύχι από ένα λευκό άνθος. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lea t. (@leatngu)

Nude φλοράλ

Οι λάτρεις των nude τόνων θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν το παρακάτω nail design, που είναι κομψό και ρομαντικό. Αφήστε τη βάση των νυχιών σας «γυμνή» και ζωγραφίστε πάνω τους μερικά λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις. Ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat και είστε έτοιμες!

Λιλά λουλούδια

Το λιλά είναι ακόμη μία απόχρωση που λατρεύουμε για το καλοκαιρινό μανικιούρ. Βάψτε μερικά νύχια με ένα λιλά βερνίκι ή κάντε γαλλικό με λιλά στη γραμμή, ενώ σε μερικά άλλα ζωγραφίστε άνθη στο ίδιο χρώμα για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Grace.gr

Sports in

Ο «X-factor» του Μπαρτζώκα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα... (vids)

Γιατί ο Λούκα Βιλντόζα μπορεί να είναι «κλειδί» και να παίξει καθοριστικό ρόλο στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024