Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός συνεχίζουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Η βραβευμένη Σταρ Ελλάς του 2010 και ο – εδώ και ένα χρόνο – σύζυγός της, και αδερφός της καλλονής Δούκισσας Νομικού,  γιορτάζουν καθημερινά τον έρωτά τους και φροντίζουν να μας κρατούν ενήμερους μέσω διάφορων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μοντέλο με μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που φέρει τον τίτλο «Αύγουστος μέρος πρώτο» δημοσίευσε στιγμιότυπα ξεγνοιασιάς από τις διακοπές με τον σύντροφό της. Στο φωτογραφικό υλικό  που αναρτήθηκε βλέπουμε βουτιές στη θάλασσα, απόμερες παραλίες που ανακάλυψαν, αλλά και κοχύλια που πιθανών εντόπισε η 34χρονη επιχειρηματίας στα καταγάλανα νερά με τη μάσκα που φαίνεται να χρησιμοποιεί. Επιπλέον, παρατηρούμε την θέα που απολαμβάνει το νεαρό ζευγάρι από το ξενοδοχείο στο οποίο μάλλον διαμένει και φυσικά φρέσκους λουκουμάδες, όπως ορίζει παραδοσιακά το ελληνικό καλοκαίρι.

Κι ενώ νομίζαμε πως ο προορισμός των Πρέλεβιτς – Νομικός παραμένει μυστήριο κι αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα για άλλη μια φορά είναι πως την προσοχή όλων μας κλέβει η εμφάνιση του μοντέλου -που όπως πάντα κόβει την ανάσα με το εντυπωσιακό χαμόγελό του και το καλογυμνασμένο σώμα του-, λίγη ώρα μετά, μας αποκαλύπτει σε σχόλιο της ανάρτησης πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην «Σχοινούσα, το κάτω Κουφονήσι και σε κάποιες κρυμμένες παραλίες στις μικρές Κυκλάδες». Φαίνεται λοιπόν πως το υλικό αποτελεί πράγματι απλά τον πρώτο κύκλο των διακοπών, ενώ μάλλον αναμένεται και επόμενος.