Οι αρχές της Αυστραλίας προχώρησαν στη σύλληψη μιας παντρεμένης καθηγήτριας που έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της στο αυτοκίνητο.

Η Tayla Brailey συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική επίθεση σε παιδί υπό την επίβλεψή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 30χρονη, η οποία είχε παντρευτεί πρόσφατα, κατέρρευσε όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο του Σίδνεϊ στο οποίο εργάζεται.

«Θα πάω φυλακή, έτσι δεν είναι; Θα χάσω την οικογένειά μου, τον σύζυγό μου, τη δουλειά μου» φέρεται να είπε σε έξαλλη κατάσταση στους αστυνομικούς.

Η εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι έστειλε βίντεο στον 17χρονο μαθητή της με την ίδια να αυνανίζεται, ενώ φέρεται να πήρε και το χάπι της επόμενης ημέρας αφού έκανε σεξ με το ανήλικο αγόρι.

Η ανάρμοστη σχέση ξεκίνησε όταν το αγόρι έγινε φίλος με την καθηγήτρια στο Snapchat και οι δύο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες στις αρχές Ιουλίου.

Το επόμενο βήμα για την Tayla Brailey ήταν να καλέσει το αγόρι στο σπίτι της, όπου εκεί αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί πριν να μετακινηθούν σε ένα δωμάτιο όπου φέρεται να… έβαλε το χεράκι της για να αυνανιστεί.

Η ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή του παράνομου ζευγαριού έγινε μια εβδομάδα αργότερα από αυτή τη συνάντηση όταν η Tayla Brailey του είπε στο σχολείο ότι είχε μια ώρα κενό από τα μαθήματα.

Το αγόρι είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωθε πως ήταν υποχρεωμένος να στείλει ερωτικές φωτογραφίες στην καθηγήτρια για να την κρατάει «ευτυχισμένη».

Η απάντηση του σχολείου για την Tayla Brailey

Εκπρόσωπος του εκπαιδευτικού συγκροτήματος, σύμφωνα με τον Guardian, επιβεβαίωσε πως ένας υπάλληλός τους τέθηκε σε αναστολή, αφού κατηγορήθηκε για σοβαρό ποινικό αδίκημα.

«Η ασφάλεια και η ευημερία των μαθητών είναι οι υψηλότερες προτεραιότητές μας. Το τμήμα έχει εφαρμόσει ισχυρές πολιτικές και διαδικασίες για να εξασφαλίσει τη φροντίδα και την προστασία τους και να ενεργεί όταν οι εργαζόμενοι φέρονται να έχουν εμπλακεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παρέχουμε υποστήριξη σε μαθητές και προσωπικό που το χρειάζονται» ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.