H γνωστή ράπερ που τόσο μας έχει απασχολήσει με τη νέα της εγκυμοσύνη, είχε ατύχημα που έθεσε σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και το μωρό που κυοφορεί. Όπως ήδη γνωρίζουμε η Cardi B περιμένει το τρίτο της παιδί, μετά το διαζύγιό της με τον, επίσης ράπερ, Offset. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά δύο μήνες αργότερα αποφάσισαν να μείνουν μαζί – μέχρι την κατάθεση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2024. Με τον γνωστό καλλιτέχνη η τραγουδοποιός έχει ήδη καλωσορίσει στη ζωή τον Wave, ο οποίος είναι μόλις δύο ετών, και την Kulture, έξι ετών.

Η 31χρονη σε ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε μίλησε για το ατύχημα στους διαδικτυακούς της φίλους, σύμφωνα με το Entertainment Weekly. H παγκοσμίου φήμης σταρ κατέβαινε τις σκάλες, σκόνταψε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα από το τράβηγμα να σκιστεί ένας σύνδεσμος δίπλα στη λεκάνη της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Κατέβαινα τις σκάλες και γλίστρησα. Θα έπεφτα ή μάλλον, πρακτικά, έπεσα. Προσπαθούσα να αποτρέψω τον εαυτό μου από το να πέσει, οπότε κρατιόμουν από το κιγκλίδωμα, αλλά συνέχισα να γλιστράω. Τότε, ένιωσα ένα περίεργο τράνταγμα στο πλευρό μου, ενώ δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Στη συνέχεια, περιγράφει ότι φώναξε τον πατέρα της για βοήθεια, αλλά όταν εκείνος ήρθε, παρατήρησε ότι το σώμα της είχε παραλύσει.

«Δεν μπορούσα να περπατήσω καθόλου, οπότε σκέφτηκα να κοιμηθώ για λίγο, ελπίζοντας ότι ο πόνος θα υποχωρούσε. Όταν ξύπνησα, δεν μπορούσα να κουνήσω το κάτω μέρος του σώματός μου καθόλου. Μόνο που κουνούσα λίγο τα πόδια μου, πονούσε το κάτω μέρος της κοιλιάς μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ένιωθα παράλυτη», συμπλήρωσε.

Δεδομένου ότι ο πόνος που ένιωθε ήταν πολύ έντονος, κάλεσε ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά, μετά από εξετάσεις, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έσκισε έναν σύνδεσμο κοντά στη λεκάνη της, ακριβώς στο σημείο που ήταν το κεφάλι του μωρού της.

«Έγινε διαστολή κι είχα συσπάσεις κάθε δύο λεπτά για ένα ολόκληρο 24ωρο. Έπρεπε λοιπόν, να με παρακολουθούν. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να κουνηθώ για δύο συνεχόμενες ημέρες», λέει η ίδια.

Τελικά, της δόθηκε εντολή να παραμείνει στο κρεβάτι και να υποβληθεί σε φυσιοθεραπεία, ενώ σε επόμενες δηλώσεις της κατακεραύνωσε τους ανθρώπους που την είχαν επικρίνει στο παρελθόν επειδή είχε πει ότι χρειαζόταν μορφίνη για τους τραυματισμούς της, αναφέρει η ίδια πηγή.

«Δεν ξέρετε καν τι στο διάολο συμβαίνει ή τι περνάω», είπε.