Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και μπορεί τον πρώτο καιρό να κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν την κρύβουν, αλλά κρατάνε γενικά χαμηλούς τόνους.

Αυτές τις μέρες ο δημοσιογράφος και η ερμηνεύτρια ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους στην Μύκονο, τόπο καταγωγής της Ελεονώρας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους κατέγραψε σε εξόρμησή τους στο Αγράρι όπου πήγαν να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα.

Η τραγουδίστρια χαιρέτησε φίλους που συνάντησε στην παραλία και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές της.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, κάποια στιγμή καθώς περπατούσαν, ο δημοσιογράφος έβαλε το χέρι του στον ώμο της και εκείνη έκανε τον σταυρό της!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε ανοίξει την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει», σημείωνε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω», συμπλήρωνε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας», είχε εξομολογηθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.