Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μπλάνσετ: Η αμοιβή της για την τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» δεν ήταν αυτή που νομίζετε

Κέιτ Μπλάνσετ: Η αμοιβή της για την τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» δεν ήταν αυτή που νομίζετε

Η γνωστή ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Άντι Κοέν και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα χρήματα που (δεν) πήρε.

Είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχοντας κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, ενώ έχει παίξει σε ουκ ολίγες υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους και στην τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», η συνολικές εισπράξεις της οποίας ξεπέρασαν τα 2,9 δισ. δολάρια. Κι όμως, η Κέιτ Μπλάνσετ, δεν καλοπληρώθηκε για τον ρόλο της ως Γκαλάντριελ.

Αυτό αποκάλυψε η ίδια, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Άντι Κοέν. Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για την ταινία που της έδωσε τα περισσότερα λεφτά (και υπέθεσε ότι θα ήταν «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»), η αντίδραση της Κέιτ Μπλάνσετ ήταν απολαυστική.

«Μου κάνεις πλάκα; Ούτε καν. Απλά ήθελα να δουλέψω με τον τύπο που έκανε το φιλμ  Braindead» είπε η γνωστή ηθοποιός εννοώντας τον σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον και συμπλήρωσε με την ίδια δόση χιούμορ: «Για την τριλογία πληρώθηκα με δωρεάν σάντουιτς και με άφησαν στο τέλος να κρατήσω τα αυτιά του ξωτικού που υποδυόμουν. Κάτι είναι κι αυτό».

Ενώ, δεν δίστασε να πετάξει και το καρφί της, για τις διαφορές στις αμοιβές που υπάρχουν ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες στον χώρο του κινηματογράφου, λέγοντας «οι γυναίκες δεν πληρωνόμαστε τόσα πολλά όσο νομίζουν κάποιοι, έτσι δεν είναι;».

Πάντως η Κέιτ Μπλάνσετ δεν είναι το πρώτο άτομο της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, που αποκαλύπτει ότι η αμοιβή του ήταν αρκετά χαμηλή. Ο Ορλάντο Μπλουμ, που υποδύθηκε τον Λέγκολας, έχει δηλώσει ότι και για τις τρεις ταινίες έλαβε συνολικά 175.000 δολάρια. Όπως βέβαια εξήγησε, ήταν ένας άγνωστος ηθοποιός και με τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έφτιαξε το όνομά του.

Sports in

Ισραήλ – Ελλάδα 59-78: «Πάρτι» στην πρεμιέρα του Eurobasket U16

Η Εθνική Παίδων ισοπέδωσε το Ισραήλ με 78-59 και ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Eurobasket U16 του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024