H Σερίνα, που όλοι αγαπήσαμε, δεν έχει πάψει να συγκινεί νεαρές θαυμάστριες. Συγκεκριμένα, η Μπλέικ Λάιβλι που… αποφοίτησε από την τηλεοπτική επιτυχία «Gossip Girl» το μακρινό 2012 έκανε αξέχαστη τη βραδιά μιας (εμφανώς) fan-girl εφόρου ζωής.

Στην πρεμιέρα της ταινίας «It Ends With Us» στο Λονδίνο η ηθοποιός περπάτησε μαζί με το νεαρό κορίτσι στο κόκκινο χαλί κάνοντας τη νεαρη να ξεσπάσει σε αναφιλητά από το συναισθηματικό φορτίο, σύμφωνα με το Page Six.

Σα να μην έφτανε αυτό, η 36χρονη ηθοποιός πόζαρε μπροστά στις κάμερες με την νεαρή κι έτσι έβγαλαν μαζί φωτογραφίες, ενώ κάλεσε δίπλα της κι άλλα δύο παιδιά που βρίσκονταν στην πρεμιέρα του φιλμ. Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε στη θαυμάστριά της το κόκκινο παλτό της να το φορέσει για κάποια λεπτά, με την ίδια να ποζάρει με αυτό χαμογελαστή και οι ρεπόρτερ να αποθανατίζουν τη στιγμή. Η χαρά της νεαρής δεν κρύβεται ούτε στις φωτογραφίες, καθότι αναψοκοκκινισμένη φαίνεται να προσπαθεί να καταλάβει πού την βρήκε τέτοια τύχη.

Η ηθοποιός του «Simple Favor» πόζαρε επίσης φορώντας το statement παλτό, το οποίο τοποθέτησε πάνω από ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Tamara Ralph Couture. Το αστραφτερό, εφαρμοστό φόρεμα ήταν γεμάτο κρυστάλλινα λουλούδια, ενώ είχε ένα αρκετά βαθύ ντεκολτέ. Η ταλαντούχα σταρ, βέβαια, μας έχει συνηθίσει σε stand-out εμφανίσεις.