«Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Τράβις Σκοτ» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της τελευταίας του σύλληψης εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Ο γνωστός ράπερ, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ μόνο στις ΗΠΑ  και ήταν δέκα φορές υποψήφιος στα Grammy Awards, ήρθε στα χέρια με έναν σεκιούριτι του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Georges V στο Παρίσι και συνελήφθει από τις γαλλικές Αρχές, όπως έκανε γνωστό η παριζιάνικη Εισαγγελεία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο σεκιούριτι του ξενοδοχείου προσπάθησε να σταματήσει έναν καυγά ανάμεσα στον 33χρονο ράπερ και τον σωματοφύλακά του, με αποτέλεσμα να την πληρώσει αυτός. Όπως έκανε γνωστό η Εισαγγελία, έχει ξεκινήσει ήδη ποινική έρευνα για το γεγονός.

Ο Τράβις Σκοτ, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σερβία, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με ορισμένα γαλλικά Μέσα.

Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκοτ έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Τον περασμένο Ιούνιο συνελήφθει στο Μαϊάμι Μπιτς ανάρμοστη συμπεριφορά – ήταν μεθυσμένος και καταπάτησε ξένη ιδιοκτησία, παρά τις προειδοποιήσεις. Αφού πλήρωσε εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος σε λιγότερο από έξι ώρες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 33χρονος σούπερ σταρ της ραπ σκηνής και πρώην σύντροφος της Κάιλι Τζένερ, είχε γίνει πρώτη είδηση και στα ελληνικά μίντια. Ο Τράβις Σκοτ έδωσε στη Μύκονο μια μίνι συναυλία ξεσηκώνοντας τα χιλιάδες άτομα που βρέθηκαν στο beach bar SantAnna. Όμως, αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η αμοιβή των 500.000 ευρώ που φέρεται να εισέπραξε για αυτή την 20λεπτη εμφάνισή του.