Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νέο ειδύλλιο για τη Σακίρα; Το δείπνο με μυστηριώδη άντρα στο Μαϊάμι

Νέο ειδύλλιο για τη Σακίρα; Το δείπνο με μυστηριώδη άντρα στο Μαϊάμι

Οι κάμερες απαθανάτισαν τη Σακίρα σε δείπνο με μυστηριώδη άντρα στο Μαϊάμι. Τι έχει δηλώσει για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα εθεάθη να δειπνεί με έναν μυστηριώδη άντρα στο Μαϊάμι μετά την ομολογία της πως δεν είναι έτοιμη για μια «επίσημη σχέση».

Η 47χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο με τον άγνωστο συνοδό της σε μια ταράτσα με ρομαντική θέα στον ωκεανό και τον ορίζοντα.

Επιδεικνύοντας τα καλλίγραμα πόδια της, η τραγουδίστρια χαμογελούσε στον συνοδό της, με εκείνον να γέρνει προς το μέρος της.

Η βραδινή έξοδος έρχεται δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της Σακίρα από τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος φέρεται να ήταν άπιστος.

Ο Ζεράρ Πικά και η Σακίρα ήταν μαζί για 11 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά, τον 11χρονο Milan και τον 9χρονο Sasha, πριν χωρίσουν τελικά το 2022.

Ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να είχε απατήσει την τραγουδίστρια και τώρα έχει σχέση με την 26χρονη Κλάρα Κία.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή τον Ιούνιο, η Σακίρα ήταν αφοπλιστική. «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Τι χώρο έχω για έναν άντρα στη ζωή μου τώρα; Τι να σου πω, μου αρέσουν οι άντρες. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν θα έπρεπε να μου αρέσουν με όλα όσα μου έχουν συμβεί. Αλλά σκέψου πόσο πολύ μου αρέσουν οι άντρες που μου αρέσουν ακόμα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Rolling Stone.

Οι σχέσεις που έχουν χρεώσει στη Σακίρα

Από τότε που χώρισε με τον Ζεράρ Πικέ, τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Σακίρα να δυνδέεται με τον Τομ Κρουζ και τον πρωταθλητή αγώνων F1 Lewis Hamilton.

Η Σακίρα εθεάθη επίσης με τον 32χρονο Lucien Laviscount, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο σέξι μουσικό βίντεο για το τραγούδι της Punteria.

Μια πηγή είχε δηλώσει τον Απρίλιο στην DailyMail πως η Σακίρα και ο Lucien βλέπονται αλλά δεν έχουν εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό.

Η Σακίρα, ωστόσο, επέμεινε στο Rolling Stone ότι δεν την ενδιαφέρει μια σχέση αυτή τη στιγμή, καθώς η ευημερία των παιδιών της είναι η προτεραιότητά της.

«Πιστεύω ότι τα παιδιά μου θα πρέπει να είναι πολύ προετοιμασμένα για αυτό και η συναισθηματική και ψυχολογική τους ευεξία είναι η προτεραιότητα» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια είχε περιγράψει τις θυσίες που έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ζεράρ Πικέ, επισημαίνοντας πως άρχισε να ξαναβρίσκει τον εαυτό της με τον χωρισμό τους.

«Όταν αφήνεις μια σχέση πολλών ετών, υπάρχουν πράγματα στον εαυτό σου που φαίνεται να έχουν χαθεί στην πορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σακίρα είχε προτεραιότητα τον Ζεράρ Πικέ και τα παιδιά τους και μάλιστα μετακόμισε στη Βαρκελώνη για χάρη του, καθώς εκείνος έπαιζε ποδόσφαιρο στην Μπαρτσελόνα.

Έκτοτε η τραγουδίστρια έχει μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της και είναι χαρούμενη που η προφορά της αρχίζει να επιστρέφει.

Ήταν τον Απρίλιο που η Σακίρα είπε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη και ελπίζει να βρει ένα ειδύλλιο σαν αυτό των γονιών της που είναι μαζί 50 χρόνια, με την τραγουδίστρια να περιγράφει τη μονογαμία ως «ουτοπία».

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκινάμε για νέες περιπέτειες – Πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια» (vid)

Το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024