Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο διάδοχος του νορβηγικού θρόνου μίλησε πρώτη φορά για τη σύλληψη του θετού του γιου

Ο διάδοχος του νορβηγικού θρόνου μίλησε πρώτη φορά για τη σύλληψη του θετού του γιου

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο παλάτι της Νορβηγίας, ο διάδοχος του θρόνου Haakon έσπασε τη σιωπή του για τη σύλληψη του θετού του γιου.

Ο διάδοχος του θρόνου στη Νορβηγία Haakon αναφέρθηκε στη σύλληψη του θετού του γιου Marius Borg Hoiby που αφορούσε την επίθεση σε μια γυναίκα 20 ετών.

Ο Marius είναι γιος της συζύγου του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου Mette-Merit από προηγούμενη σχέση της πριν παντρευτεί τον Haakon το 2001.

«Είναι ένα σοβαρό θέμα όταν η αστυνομία εμπλέκεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι σωστό για μένα να μπω στις λεπτομέρειες της υπόθεσης» σημείωσε ο διάδοχος του θρόνου Haakon στους δημοσιογράφους.

Ο Haakon βρισκόταν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα Mette-Marit έμεινε στο σπίτι παρά το γεγονός πως αρχικά είχε προγραμματιστεί να τον συνοδεύσει.

«Στην οικογένειά μας, όπως και σε όλες τις οικογένειες, μερικές φορές είναι σημαντικό να είμαστε εκεί. Αυτή τη φορά ήμουν εγώ που πήγα όσο εκείνη έμεινε στο σπίτι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Haakon.

Χωρίς τη σύζυγό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Haakon

Ο διάδοχος του νορβηγικού θρόνου συνέχισε το ταξίδι του στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς τη σύζυγό του, όπου παρακολούθησε τον τελικό ιππασίας με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ενώ σε άλλη εκδήλωση κάθισε με την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα από το Ανόβερο.

Ενώ η Mette-Marit δεν εμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η νορβηγική εφημερίδα Se og Hor ανέφερε στις 6 Αυγούστου ότι εξακολουθεί να ελπίζει να πάει.

Η εφημερίδα Se og Hor ανέφερε ότι ο Marius συνελήφθη και κρατήθηκε για 30 ώρες στις 4 Αυγούστου, αφού κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε μια πολυκατοικία στο Όσλο. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για διάσειση.

Στις 7 Αυγούστου, το Associated Press, επικαλούμενο την αστυνομία του Όσλο, ανέφερε ότι ο Marius αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική βλάβη.

Η αστυνομία συμπλήρωσε πως υπήρχε σχέση μεταξύ του υπόπτου και του θύματος, αλλά ανέφερε ότι «προς το παρόν δεν έχουν πληροφορίες ότι το θύμα έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς», ανέφερε το AP.

Sports in

Με μπλούζες Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα, Γκουντούρα και Χριστινάκη ο ΜακΚίσικ (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024