Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πάμελα Άντερσον: «Δεν με συμπαθούσαν πριν σταματήσω να φοράω μακιγιάζ»

Πάμελα Άντερσον: «Δεν με συμπαθούσαν πριν σταματήσω να φοράω μακιγιάζ»

Η Πάμελα Άντερσον μιλά για την αλλαγή στην εμφάνισή της και όσα έφερε η απόφασή της να σταματήσει να φορά μακιγιάζ.

Η Πάμελα Άντερσον μίλησε στο Better Homes & Gardens για το νέο της βιβλίο μαγειρικής και την ήσυχη ζωή της στο νησί του Βανκούβερ.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι απέκτησε μερικούς νέους θαυμαστές όταν σταμάτησε να φοράει μακιγιάζ το 2023.

«Με σταματούν στον δρόμο και μου λένε ‘ξέρεις, ποτέ δεν μου άρεσες πριν, αλλά τώρα μου αρέσεις’» αποκάλυψε η 57χρονη που άφησε εποχή με τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά Baywatch.

Η Πάμελα Άντερσον ανέφερε ότι αρχικά δεν πίστευε ότι θα το πρόσεχε κανείς όταν επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι το 2023.

«Έτυχε να είναι αυτό το ανόητο πράγμα» σημείωσε, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να καθίσει σε μια καρέκλα μακιγιάζ για τρεις ώρες» εκείνη την περίοδο.

«Το εκτιμούσα ως το κορίτσι που ζει στο νησί του Βανκούβερ που μπήκε σε αυτά τα λαμπερά ρούχα. Ένιωθα σαν αυτό το μικρό παιδί με φακίδες με ένα μεγάλο όμορφο καπέλο Vivienne Westwood» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Πάμελα Άντερσον για τη… μάσκα της

Η συγγραφέας του «Love, Pamela», που κυκλοφορεί το βιβλίο μαγειρικής «I Love You» τον Οκτώβριο, είπε ότι ποτέ δεν προσπαθούσε για την τελειότητα σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της.

«Αλλά κάπου στην πορεία άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να αμφισβητήσω την ιδέα της ομορφιάς και αυτή τη μάσκα που φορέσαμε. Μόλις έβγαλα τη μάσκα, όλος ο κόσμος άνοιξε» υπογράμμισε η Πάμελα Άντερσον.

Και ενώ η εμφάνισή της χωρίς μακιγιάζ έγινε viral, η Πάμελα Άντερσον ανέφερε ότι το να μένεις χωρίς μακιγιάζ ήταν κάτι πολύ πιο βαθύ.

«Αυτή ήταν η αρχή που άφησα την εικόνα που είχα πάντα για τον εαυτό μου. Τι είναι αυτός ο χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων που είχα δημιουργήσει; Εντάξει, ήταν διασκεδαστικό. Αλλά δεν είμαι πια αυτό το άτομο» συμπλήρωσε.

Αντί για το βαρύ μακιγιάζ για το οποίο ήταν γνωστή τη δεκαετία του ’90, η Πάμελα Άντερσον έχει αλλάξει την εικόνα της και έχει γνωρίσει την αποθέωση για αυτό.

Sports in

Με μπλούζες Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα, Γκουντούρα και Χριστινάκη ο ΜακΚίσικ (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δημοσίευσε φωτογραφίες με μπλούζες όπου υπάρχουν ισάριθμες μορφές αθλητών και προπονητών που τον έχουν σημαδέψει το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024