Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τομ Κρουζ: Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φήμες για την παρουσία του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Τομ Κρουζ: Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φήμες για την παρουσία του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο 62χρονος σταρ του Χόλιγουντ και γνωστός Σαϊεντολόγος φέρεται να είναι ανεπιθύμητος στο Παρίσι από τους ακτιβιστές και τις οργανώσεις κατά των αιρέσεων.

Η τελετή έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε σχόλια, αντιδράσεις και σκληρή κριτική, διχάζοντας τον κόσμο. Αλλά, όπως όλα δείχνουν, το…σόου δεν έχει τελειώσει, καθώς αναμένεται να έχουμε νέα παρατράγουδα και με την τελετή λήξης την Κυριακή 11 Αυγούστου. Ή, για την ακρίβεια, αυτά έχουν ξεκινήσει από τώρα.

Ο λόγος ακούει σε ένα όνομα: Τομ Κρουζ. Ο 62χρονος ηθοποιός είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά την ίδια ώρα είναι και μια αμφιλεγόμενη φιγούρα εξαιτίας της σχέσης του με τη Σαϊεντολογία. Έτσι, στο άκουσμα της φήμης ότι ο Κρουζ θα συμμετέχει στην τελετή λήξης των Αγώνων, καθώς η Ολυμπιακή σημαία θα δοθεί στο Λος Άντζελες για το 2028, ακτιβιστές και οργανώσεις αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Σύμφωνα με τη Le Monde, ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου είναι ανεπιθύμητος στο Παρίσι. Ακτιβιστές και οργανώσεις υποστηρίζουν ότι οι Σαϊεντολόγοι προσπαθούν να προσηλυτίσουν νέους έξω από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. «Και μόνο ότι συζητάμε για την παρουσία του στην τελετή λήξης είναι προσβολή για τα θύματα» δήλωσε η πρόεδρος της UNADFI Κάθριν Κατς, μιας οργάνωσης που στηρίζει ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα αιρέσεων και συμπλήρωσε: «Είναι κακό το μήνυμα που θα περάσει».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και δηλώσεις άλλων οργανώσεων, κάνοντας λόγο για «ντροπή». Να σημειωθεί, πως παρά το γεγονός ότι η Σαϊεντολογία αυτοπροσδιορίζεται ως θρησκεία, στη Γαλλία θεωρείται αίρεση.

Βέβαια, έως τώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Τομ Κρουζ θα συμμετέχει ή όχι στην τελετή λήξης, καθώς οι διοργανωτές κρατούν μυστικές τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι κατά την παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας στο Λος Άντζελες, το σόου θα θυμίζει Χόλιγουντ.

Sports in

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Κουρουγκλίεφ (pics+vid)

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024