Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η χάλκινη Ολυμπιονίκης Alysha Newman του OnlyFans σπάει τη σιωπή της

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης Alysha Newman του OnlyFans σπάει τη σιωπή της

Η Alysha Newman που προκάλεσε αίσθηση με το twerking στο κατάμεστο στάδιο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σπάει τη σιωπή της.

Η Καναδή αθλήτρια του επί κοντώ Alysha Newman απάντησε στους επικριτές της για τον λογαριασμό στης στο OnlyFans αφού έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Alysha Newman πανηγύρισε το χάλκινο ολυμπιακό της μετάλλιο κάνοντας twerking στο κατάμεστο γήπεδο Stade de France στο Παρίσι.

Όταν δεν παίρνει ολυμπιακά μετάλλια, η 30χρονη αθλήτρια ευχαριστεί τους υποστηρικτές της με πληροφορίες για τη ζωή της στο OnlyFans.

Η σελίδα της στο OnlyFans έχει αγγίξει τα 65.000 likes, με τους θαυμαστές της να χρεώνονται 7,14 δολάρια για την εγγραφή τους.

Η παρουσία της Alysha Newman στην πλατφόρμα του OnlyFans προκάλεσε επικριτικά σχόλια ειδικά μετά τη viral στιγμή της να κάνει twerking στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Φυσικά, πολλοί άνθρωποι έχουν ένα συγκεκριμένο κλισέ όταν σκέφτονται το OnlyFans. Δεν μπορώ να αλλάξω τη γνώμη πολλών ανθρώπων» σημείωσε χαρακτηριστικά στην Bild.

Η Alysha Newman για το OnlyFans και το χάλκινο μετάλλιο

«Αυτός ο ιστότοπος με έχει συνδέσει με πολλούς θαυμαστές, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλον αθλητή του επί κοντώ στο παρελθόν. Το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτό δεν με ενοχλεί. Είμαι αυτή που είμαι και το κάνω καλά» υπογράμμισε.

Η Alysha Newman ανέφερε ότι αναρτά πολλές από τις προπονήσεις της στο OnlyFans όπου οι δημιουργοί περιεχομένου λέγεται ότι παίρνουν το 20% των εσόδων που δημιουργούν.

«Κερδίζω χρήματα με αυτά που δημοσιεύω. Πρέπει να κάνετε log in για να το ανακαλύψετε. Με κάνει να έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω καλά με αυτό» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Alysha Newman δήλωσε ενθουσιασμένη στο TSN.

«Ήταν μια πραγματικά σουρεαλιστική στιγμή και ήταν φοβερή. Απλώς αισθάνομαι ότι είμαι πολύ συναισθηματικά σταθερή αυτή τη στιγμή και νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι η πρώτη γυναίκα αθλήτρια άλματος επί κοντώ που έφερε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο για τον Καναδά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο σπίτι τους»: Το επικό βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Mια μοναδική βραδιά έζησαν χθες το βράδυ οι φίλοι του Ολυμπιακού, αφού τα ευρωπαϊκά τρόπαια των ερυθρόλευκων επέστρεψαν «σπίτι» τους, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 09 Αυγούστου 2024